eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

''ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔ. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΖΟΣ''

Επισημάνσεις από το Χρήμα και τουρισμός
 
Σφοδρή επίθεση από Κ. Μπεντένι
Με μια ασυνήθιστα έντονη ανακοίνωση, υπό τον τίτλο "ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"., ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. κ. Κων/νος Μπρεντάνος επιτίθεται στην κυβέρνηση, για το θέμα της συμμετοχής στις τουριστικές εκθέσεις. Αναφέρει συγκεκριμένα: " Σε κάθε τουριστική έκθεση που διεξάγεται στο εξωτερικό, η Ελλάδα γίνεται περίγελος από το μεγάλο αριθμό παρατρεχάμενων, πολιτικών, αιρετών αξιωματούχων των δήμων και των περιφερειών και πληθώρα υπαλλήλων, που παριστάνουν τους «ειδικούς» στη χάραξη της στρατηγικής μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού.
Οι άνθρωποι δε βάζουν μυαλό και συνεχίζουν, με περισσή υποκρισία, να κοροϊδεύουν τους πολίτες ότι δήθεν στις εκθέσεις που παρευρίσκονται προσφέρουν υπηρεσίες για το συμφέρον τους. Αλήθεια, γιατί δε μας λέτε κύριοι, είδατε και από άλλες χώρες τόσους πολλούς παρείσακτους, όσο εσείς, να γυροφέρνουν τα περίπτερα της έκθεσης χωρίς καμιά αρμοδιότητα";

Και συνεχίζει: "Προφανώς και όχι, διότι οι άλλες χώρες δεν επιτρέπουν σε αναρμόδιους να ξοδεύουν τα χρήματα των φορολογουμένων για να κάνουν προσωπικά ταξίδια, ακόμα και αν πρόκειται για πολιτικούς, περιφερειακούς, αυτοδιοικητικούς, πόσο μάλλον αν πρόκειται για απλούς υπαλλήλους.
Διότι οι άλλες χώρες έχουν προνοήσει ότι στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις πρέπει να πηγαίνουν ΜΟΝΟ αυτοί που ξέρουν και μπορούν να εκπροσωπήσουν και να προωθήσουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των χωρών τους.
Όλοι οι άλλοι κάθονται στις καρέκλες τους και δουλεύουν σκληρά για να αναδείξουν τους προορισμούς τους μέσα από ποιοτικές υποδομές και υπηρεσίες, δημιουργώντας έτσι ελκυστικές αγορές που προσελκύουν το ενδιαφέρον των τουριστών.
Παρόλα αυτά, εσείς κύριοι αξιωματούχοι της καταχρεωμένης Ελλάδος συνεχίζετε το χαβά σας ….
Δε βάζετε μυαλό ούτε τούτη την ύστατη ώρα που οικονομικά βουλιάξαμε, ενώ εσείς συνεχίζετε να μην παράγετε έργο στον τομέα ευθύνης σας και να σπαταλάτε τα χρήματα που προέρχονται από τη σκληρή φορολογία του λαού και από τις περικοπές των μισθωτών και των συνταξιούχων για τα προσωπικά σας ταξίδια.
Έλεος πια, σεβαστείτε επιτέλους το λαό που σας εξέλεξε".

Αξιοπαρατήρητο


Σημείωση  <ούτε υπουργούς δεν βλέπεις από άλλες χώρες .Αλλά για το Ελλαδιστάν και η κουτσή Μαρία ,τσάμπα διακοπές και ψώνια εις υγεία των κορόιδων.>
Ιωάννης Ρόζος