eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ποιος πείραξε τον Ταρζάν στην Πάρο;;;


Ποιος είδε το Μάκη και δεν τον φοβήθηκε! Άστραψε και βρόντηξε με αποτέλεσμα να ακουστούν σε όλη τη Νάουσα της Πάρου οι φωνές του Τριανταφυλλόπουλου!
Το όλο θέμα είχε να κάνει με μία από τις αδυναμίες του δημοσιογράφου.


Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.....



....Λόγω πληθώρας σκαφών στο μικρό λιμανάκι της Νάουσας, ο υπεύθυνος του λιμανιού πήρε την πρωτοβουλία - καθώς δεν μπορούσε να βρει το Μάκη - να μετακινήσει το σκάφος του Mr. Ζούγκλα χωρίς την έγκρισή του.


Όταν μετά από πολλή ώρα αντιλήφθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος ότι το σκάφος του άλλαξε θέση, άρχισε να φωνάζει και να βγαίνει έξω από τα ρούχα του, ζητώντας από τους υπεύθυνους (λιμενικούς, δημοτικές αρχές, αστυνομία κτλ) το λόγο που το μετακίνησαν, χωρίς πρώτα να τον ενημερώσουν.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ύβρεις και οι φράσεις που ξεστόμισαν ένθεν κι ένθεν, για λόγους δεοντολογικούς, δεν είναι δυνατόν να αναφερθούν.
Σύμφωνα με αυτόπτεις μάρτυρες, που μίλησαν στο panoramapress.gr, το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα το γεγονός αυτό και με ερώτημα απόλυσης του υπευθύνου του λιμανιού.




Νίκη Κώτσου
panoramapress.gr