eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ BEACH VOLLEY ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ!

ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ BEACH VOLLEY ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ!

SREAKER-ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ OΠOΥ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ Σ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ
 ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ


ΕΙΚΟNOSKOPIO NEWS ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.....


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ,Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS


Ξενάκης - Κοτσιλιάνος πήραν το πρώτο τους χρυσό για το 2010


Οι Μάνος Ξενάκης και Γιώργος Κοτσιλιάνος κέρδισαν τον πρώτο τίτλο τους για την εφετεινή περίοδο, νικώντας στον τελικό του Masters Πόρτο Χελίου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010 τους Δημήτρη Αποστόλου / Φερνάντο Μπιλλήρη με 2-0 (21-17, 28-26) σε 54 συγκλονιστικά λεπτά που καθήλωσαν εκατοντάδες θεατές στο γήπεδο του γραφικού λιμανιού της Ερμιονίδας.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ελλάδος Ξενάκης αναδείχθηκε και MVP του τελικού.
Νωρίτερα στο Πόρτο Χέλι, οι......
...... Αποστόλου / Μπιλλήρης είχαν νικήσει στα ημιτελικά τους Παύλο Κουζούνη / Δημήτρη Σουλτανόπουλο με 2-0 (21-16, 21-19), ενώ οι Ξενάκης / Κοτσιλιάνος είχαν χρειαστεί τρία σετ για να αποκλείσουν τους Μανώλη Δημητριάδη / Θοδωρή Παπαδημητρίου με 2-1 (09-21, 21-12, 17-15).
Μάνος Ξενάκης: Τίτλος με ιδαίτερη σημασία αυτός στο Πόρτο Χέλι


«Αυτός ο τίτλος έχει ιδιάιτερη σημασία για εμάς, διότι είναι ο πρώτος του Γιώργου», είπε ο Ξενάκης μετά τον τελικό στον οποίον επικράτησαν με 2-0. «Είχε φτάσει πολλές φορές στην πηγή, αλλά δεν είχε πιεί νερό. Στον αγωνιστικό τομέα το τουρνουά ήταν δύσκολο, καθώς είχαμε και μια ήττα, με αποτέλεσμα να παίξουμε στο ταμπλό των ηττημένων. Την επιτυχία την αφιερώνω στον συμπαίκτη μου».

 
Ενθουσιασμένος από την πρωτιά ήταν ο Κοτσιλιάνος: «Νιώθω απίστευτα. Ηταν κάτι που το ήθελα πολλά χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος και η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, δεδομένου ότι είχαμε πολύ καλούς αντιπάλους».


Ικανοποιημένοι από την πρόκριση τους στον τελικό αλλά και από το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν και οι φιναλίστ, ο Καλύμνιος Μπιλλήρης και ο Κύπριος πρωταθλητής Αποστόλου.
«Η διοργάνωση ήταν εκπληκτική», είπε ο Μπιλλήρης. «Μοναδική εμπειρία και, φυσικά, θα ήθελα να διεξαχθούν και του χρόνου αγώνες στο Πόρτο Χέλι. Είμαι ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε στη δεύτερη θέση με έναν συμπαίκτη που έχω κάνει μαζί του μόνο τέσσερις προπονήσεις».
«Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της καριέρας μου», πρόσθεσε ο Αποστόλου. «Ευχαριστώ τον συμπαίκτη μου, διότι ήταν τραυματισμένος, αλλά παρ’ όλα αυτά έμεινε στο γήπεδο και ολοκληρώσαμε τον αγώνα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική και την Κυπριακή Ομοσπονδία του βόλεϊ για όσα μου έχουν προσφέρει».

Μετά από ένα χρόνο, ξανά στην κορυφή Δηλαβέρη / Κις


Η Αθηνά Δηλαβέρη και η Ουγγαρέζα συμπαίκτριά της Κάταλιν Κις επανήλθαν στην κορυφή των τουρνουά Masters του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball για πρώτη φορά από τις 5 Ιουλίου του 2009 και ύστερα από πέντε "άγονες" συμμετοχές. Οι Δηλαβέρη / Κις, που είχαν πρωτεύσει στη γενική κατάταξη του 2009, νίκησαν το βράδυ της Κυριακής στο Πόρτο Χέλι τις Ελίνα Παπαδοπούλου και Χριστίνα Παρασκευαΐδου με 2-0 (22-20, 21-15) σε 41 λεπτά και κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο σ' αυτόν τον τρίτο σταθμό του Πανελληνίου Σιρκουΐ Masters 2010.



Η προηγούμενη επιτυχία τους σε τουρνουά Masters χρονολογείται από το τουρνουά της Κεραμωτής Καβάλας του 2009.
Η 28χρονη Δηλαβέρη αναδείχθηκε και Πολυτριμότερη Παίκτρια του τελικού των γυναικών στο Πόρτο Χέλι.
Νωρίτερα, οι Δηλαβέρη / Κις είχαν νικήσει στα ημιτελικά τις Ντίντα Νάστου / Αθηνά Παπαφωτίου με 2-0 (24-22, 21-13), ενώ οι Παπαδοπούλου / Παρασκευαΐδου είχαν αποκλείσει τις Πόλα Κίτσου / Αρετή Τέζα με 2-1 (21-19, 23-25, 15-11).
Δηλαβέρη: Αφιερωμένο στην οικογένειά μου το χρυσό
«Παρ’ όλη τη χθεσινή ήττα στους προημιτελικούς, επιστρέψαμε συγκεντρωμένες και μας άξιζε αυτή η νίκη», είπε μετά την επιτυχία της η Δηλαβέρη. «Στη Νάξο δεν είχαμε πάει καλά, καθώς στον τελικό αντιμετωπίσαμε δυνατές αντιπάλους από το παγκόσμιο μπιτς βόλεϊ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας—την Kleenex και την Asics—καθώς και τον προπονητή μας για την βοήθειά του. Το μετάλλιο το αφιερώνω στην οικογένεια μου».

 
«Ηταν ένα δύσκολο τουρνουά», πρόσθεσε η Κις. «Εγιναν δυνατά παιχνίδια που έφτασαν στο τάι-μπρέικ. Εμείς, εάν κρατάμε την ψυχραιμία μας, μπορούμε να πετύχουμε και άλλες ανάλογες νίκες».

 
Την ικανοποίησή τους από το επίπεδο των αγώνων εξέφρασαν και οι φιναλίστ, Παπαδοπούλου και Παρασκευαΐδου: «Ολα κύλησαν άψογα», είπε η Παρασκευαΐδου. «Η διοργάνωση ήταν εκπληκτική και η τοποθεσία μοναδική. Το τουρνουά είχε ομαλή ροή. Ολα κύλησαν χωρίς προβλήματα. Ευχόμαστε να γίνουν εδώ αγώνες και του χρόνου. Tέλος, αξίζουν πολλά ευχαριστώ στους χορηγούς μας—Pyramis, τον κύριο Φουρναράκη, την BodyAction και την EVERLAST».