eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

''Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ''ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ'' ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ... ΙΕΡΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ''

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ:

- Αγαπητοί συνδημοτες η τύχη του λογότυπου και της Σημαίας μας δεν πέρασαν.

Δυστυχώς δεν ισχύουν.

- Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλιου Ερμιόνης το γνώριζε και το αποκρύπτει  μέχρι σήμερα πάρα τις αναρτήσεις για την κατάντια των ιερών συμβόλων.



Με παλιές φωτογραφίες για την δημιουργία εντυπώσεων και χωρίς την γνώση τι εστι τοπικο λογότυπο, σημαία, υποχρέωση,αντικειμενικοτητα ο κάθε <<ερευνητής>>μιλά για την έννοια των ιερών συμβόλων. 

Αγαπητοί συνδημοτες,

Όντως υπάρχει πλήρη αδράνεια αυτού που δεν εγκαλεί ο <<δαιμόνιος ρεπόρτερ>> - αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος και έχει τους λόγους του, ενώ για τον σημαιοστολισμό της πλατείας Ηρώων Ερμιόνης αλλά και σε όλες τις κοινοτητες την ευθύνη την έχουν οι πρόεδροι των κοινοτικών συμβουλίων.

Στην Ερμιόνη λοιπόν την ιδέα του λογότυπου καθώς και των σημαιών ''Ερμιονης Πολιτεία'' και ''Κάτω Ναχαγιε'' την είχε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Ερμιόνης, μόνο που δεν είχε μεριμνήσει στην νομιμοποίηση των συμβόλων.

Για την ιστορία λοιπόν υπέβαλα αίτηση νομιμοποίησης και κατοχύρωσης των συμβόλων και της σημαίας όπου ομόφωνα το Συμβούλιο αποφάσισε την έγκριση και την αποστολή της απόφασης στο ΔΣ του Δήμου Ερμιονιδας για τις δικές τους ενέργειες.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ στάλθηκαν όλα τα έγγραφα στο Υπουργείο Εσωτερικών για την έγκριση των παραπάνω συμβόλων.




Αγαπητοί συνδημοτες μας δεν είχα σκοπό να αναφερθώ στην μη ενημέρωση του Προέδρου ως όφειλε προς τα μέλη του Κ.Σ και τους δημότες μας για την τύχη της απόφασης μας αλλά δυστυχώς πρέπει να λέγονται οι αλήθειες.

Αγαπητοί συνδημοτες η τύχη του λογοτυπου και της Σημαίας μας, δεν πέρασαν.

Δυστυχώς δεν ισχύουν.

Με έγγραφο του το Υπουργείο Εσωτερικών μας γνωστοποίησε ότι οι κοινοτητες δεν μπορούν να έχουν δικά τους λογότυπα και Σημαίες.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλιου Ερμιόνης το γνώριζε και το αποκρύπτει  μέχρι σήμερα πάρα τις αναρτήσεις για την κατάντια των ιερών συμβόλων.

Συνεπώς τέτοια σύμβολα δεν ισχύουν, δεν θεωρούνται νόμιμα και πρέπει άμεσα ο πρόεδρος να πράξει το αυτονόητο, ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις και οι δημότες μας να γνωρίζουν περί νομιμότητας συμβόλων.

Ιερό σύμβολο είναι η Ελληνική Σημαία.

Κάθε αλλο νόμιμο συμβολο που είναι κατοχυρωμενο μπορεί να υψώνεται όπου προβλέπεται από τον νόμο.

Οι Έλληνες γονατιζουν μόνο μπροστα στην Ελληνική Σημαια και στον Θεό!!!

Το Κοινοτικό Συμβουλιο Ερμιόνης έχει ταχθεί υπέρ της δραστηριοποίησης του και όπως έχω ξανά αναφέρει υπάρχουν νέα πρόσωπα και νέα ηλικιακά μέλη στην πλειοψηφία, που μπορούν και θέλουν να ανατρέψουν την κακή εσωστρέφεια που έχει δημιουργηθεί και την εκμεταλλεύονται  παρατρεχάμενοι εις βάρος του τόπου μας.

Τέλος την αδρανοποίηση του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Ερμιόνης δεν μπορεί κανείς να την επιβάλει, δεν προκύπτει από κανέναν, είναι προσωπική επιλογή δική του, για τους δικούς του λόγους και δεν θα συμπαρασύρει και το Κοινοτικό Συμβουλιο Ερμιόνης.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΞΗΣ

Κοινοτικός Σύμβουλος Ερμιόνης