eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Τάσος Τόκας: Η παράταξή μας θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2019


Φίλες και Φίλοι,

Οι προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 είναι πολύ σημαντικές για το Δήμο Ερμιονίδας.

Στα, έως τώρα, 4,5 χρόνια  της 5ετούς δημοτικής περίοδου 2014-2019, αποκτήσαμε εμπειρία και  εκπροσωπήσαμε   τους δημότες που μας εμπιστεύθηκαν  αφού μέσα  από τις τοποθετήσεις και τις παρεμβάσεις μας πετύχαμε πολλά. Και όχι μόνο δώσαμε το στίγμα μας αλλά η φωνή μας ήταν δυνατή και πεντακάθαρη.




Η παράταξή μας θα συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2019, καθώς, πιο δυνατοί πλέον, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να υπηρετούμε  τον κάθε κάτοικο αυτού του τόπου, τον επαγγελματία,  τον εργαζόμενο,  το συνταξιούχο, τη νεολαία, τον άνεργο, τον άνθρωπο και τις ανάγκες του πρώτα απ' όλα!




Η ψήφος στη ΝΕΔΥΠΕΡ, είναι ψήφος στήριξης στο αύριο του Δήμου μας.




Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η αρνητική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος μας μπορεί να αντιστραφεί με μεθοδευμένη δουλειά χωρίς να χρειάζονται μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις.




Η συνεργασία όλων των προοδευτικών και υγιών δυνάμεων αυτού του τόπου είναι απαραίτητη για την  αλλαγή στα δημοτικά πράγματα του δήμου μας.




Απευθύνουμε λοιπόν πρόσκληση σε όλους εσάς, γιατί είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο, ενώνοντας τις δυνάμεις της κοινωνίας σε μια κοινή προσπάθεια για την επόμενη μέρα του δήμου μας.






Τάσος Τόκας




Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας