eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Η Αποκλειστική δήλωση του Γιάννη Μανιάτη στο "ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS":"Ήρθε η ώρα της Ερμιονίδας...."

Η Αποκλειστική δήλωση του Γιάννη Μανιάτη στο "ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS": " Ήρθε η ώρα της Ερμιονίδας...."

Την άμεση ένταξη στο προσφάτως "μέτρο 431" όπως προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, ζήτησε με προσωπική του παρέμβαση προς τον αρμόδιο υπουργό κ.Αποστόλου ο πρώην υπουργός Υ.ΠΕ.ΚΑ και βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανιάτης.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο "Εικονοσκόπιο" ο κ. Μανιάτης χαρακτήρισε ως "όνειρο" την επέκταση του αναβάλου στην Ερμιονίδα το οποίο είναι καιρός να πάρει "σάρκα και οστά" και τόνισε την ανάγκη για συστράτευση όλων των δυνάμεων της Αργολίδας προκειμένου να επιτευχθεί το έργο-ζωτικής σημασίας για την περιοχή μας- το συντομότερο δυνατό.

Τέλος ο κ. Μανιάτης δεσμεύτηκε να δώσει όλες του τις δυνάμεις στην κατεύθυνση αυτή...

 Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μανιάτη στο "Εικονοσκοπιο''

"Η κρίσιμη στιγμή για την επέκταση του αναβαλου στην Ερμιονίδα, επιτέλους ήρθε.... Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκήρυξε το αναμενόμενο "μέτρο 431" για την ένταξη εγγυοβελτιωτικών έργων σε όλη την Ελλάδα.


Τώρα είναι η ευκαιρία να ενταχθεί και η πολυαναμενόμενη επέκταση του αναβάλου στην Ερμιονίδα.

Ένα έργο για το οποίο αισθάνομαι υπερήφανος, αφού εμείς, στη διάρκεια της δικής μας διακυβέρνησης, προκηρύξαμε και ολοκληρώσαμε την μελέτη μέχρι και το 2014.

Εγώ, ως Υπουργός Περιβάλλοντος, είχα την τιμή να υπογράψω την περιβαλλοντική άδεια του μεγάλου αυτού έργου.

Πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο έργο για την ανάπτυξη της Ερμιονίδας, προϋπολογισμού άνω των 38 εκ. Ευρώ.

Έργο με πλήρη και απόλυτη ωριμότητα!

Με σχετική ερώτηση μου προς τον αρμόδιο Υπουργό κ. Αποστόλου, απαιτώ να ενταχθεί η επέκταση του αναβάλου στην Ερμιονίδα, στο μετρό που προσφάτως προκηρύχθηκε.

Τώρα είναι η στιγμή, όλοι οι φορείς της Αργολίδας και ειδικά της Ερμιονίδας, να συστρατευθούμε, προκειμένου να κάνουμε πράξη αυτό το μεγάλο όνειρο της Ερμιονίδας.

Προσωπικά, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε αυτό το όνειρο, αυτό το έργο, που το ξεκινήσαμε-και ήρθε καιρός πια να πάρει "σάρκα και οστά" να προχωρήσει και να γίνει πράξη".