eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

''ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ''



Στηντελικήευθεία ο προγραμματισμός και η οριστικοποίησητων επετειακώνεκδηλώσεωνγια τησυμπλήρωση 30 χρόνων από τηνίδρυσητουΜουσικούσυλλόγουΕρμιόνης.

§  Στις 5 Μαΐου 2018το Χορωδιακόεργαστήριτου Μ.Σ.Ε. συμμετέχειστο 2ο ΦεστιβάλΘρησκευτικήςΜουσικήςτο οποίοδιοργανώνει η ΙεράΜητρόποληΑργολίδας.

§  Από 22 έως 25 Ιουνίου 2018το Χορωδιακόεργαστήριτου Μ.Σ.Ε. θα ταξιδέψει και θα εκπροσωπήσειτηνΕλλάδα στοΔιεθνές ΧορωδιακόΦεστιβάλ"D.G. Kiriac" στην πόλη Pitesti της Ρουμανίας. Η συμμετοχή του σε μία τόσο σημαντική και αναγνωρισμένη χορωδιακή διοργάνωση συνέπεσε με τον επετειακό του εορτασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αρκετά χρόνια και εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης ο Μουσικός Σύλλογος απείχε από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές χορωδιακές διοργανώσεις.  Σημαντικό να αναφερθεί ότι, οι χορωδοί καλύπτουν τα μεταφορικά τους έξοδα, εξ ιδίων πόρων.

 

§  ΤοΣάββατο 21 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η 27η ΧορωδιακήΣυνάντησηΕρμιόνηςστοΔημαρχείοτης πόληςμετησυμμετοχήκορυφαίωνΕλληνικών και ΕυρωπαϊκώνΧορωδιών.ΤιμητικήΒράβευσητωνΙδρυτικών και Ιστορικώνμελώντου ΜΣΕ για την πολύχρονη προσφοράτουςστονΣύλλογο.

§  ΤηνΚυριακή 22 Ιουλίου η χορωδία τουΑγίου ΒασιλείουΠειραιά, θα ψάλλειστη Θ. Λειτουργία και θα πραγματοποιηθείθρησκευτικό αφιέρωμα από τιςχορωδίες.

§  Το βράδυτηςΚυριακής 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθείμεγάλησυναυλία στοΛιμάνιτηςΕρμιόνης ,μεσυμφωνικήορχήστρα και σολίστ. Κατάτηλήξητηςσυναυλίας θα συμπράξουνμετηχορωδία και τουςσολίστ περίτους 200 χορωδούςγια να ερμηνεύσουν τα έργα 1492 “The Conquest of Paradise” Μουσική Βαγγέλης Παπαθανασίου, CarminaBurana “O Fortuna” Μουσική Carl Orff, “Ωδή στη ΧαράΜουσική L. V. Beethoven σε ενορχήστρωση και προσαρμογή κειμένου στα Ελληνικά από τον αείμνηστο Αρχιμουσικό Μιλτιάδη Καρύδη.

§  Το Σάββατο 4 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Ερμιόνης μεγάλη Συναυλία με τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα, την ορχήστρα «Εστουδιαντίνα» και τη συμμετοχή του Χορωδιακού Εργαστηρίου του Μουσικού Συλλόγου.

§  Παράλληλα συνεχίζεται η συγκέντρωση και καταγραφή του αρχείου του Μουσικού Συλλόγου, (εκτός των άλλων, έχουν συγκεντρωθεί περί τις 35 βιντεοκασέτες), με σκοπό την κωδικοποίηση και παρουσίαση του έργου του Μ.Σ.Ε., στο κοινό, κατά τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις.
§  Το Δ.Σ. του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους εθελοντές οι οποίοι στελεχώνουν τις επιτροπές των τομέων διοργάνωσης, στα ιδρυτικά και ιστορικά στελέχη του Μ.Σ.Ε. που συμμετέχουν στην προσπάθεια και τους χορηγούς και υποστηρικτές των επετειακών εκδηλώσεων των 30 χρόνων από την Ίδρυση του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΈΣ
Περιφέρεια Πελοποννήσου – ΠεριφερειακήΕνότητα Αργολίδας
ΔήμοςΕρμιονίδας
ΔημοτικήΚοινότητα Ερμιόνης




Macintosh HD:Users:user:Pictures:iPhoto Library:Previews:2016:06:30:20160630-103136:0002yY.jpeg
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη
Ο ΚαλλιτεχνικόςΔιευθυντής
Τα μέλητων επιτροπώνδιοργάνωσης