eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΔΕΥΑΕΡ: Ανακοίνωση σχετικά με καταγγελία Τ. Λάμπρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Σχετικά με την έκδοση αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., όπως αναφέρεται στην καταγγελία του κ. Τάσου Λάμπρου, έχω να δηλώσω τα εξής:

Στις 2 Φεβρουαρίου 2018 διενεργήθηκε η 4η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., κατά την οποία ο κ. Γεώργιος Τσεγκής - Μέλος του Δ.Σ. ήταν απών, ενώ στις αποφάσεις της συνεδρίασης αυτής (Α.Δ.Σ. υπ' αριθμ. 18-53) φαίνεται ως παρών. Αυτό οφείλεται σε λάθος εκ παραδρομής κατά τη συγγραφή των αποφάσεων αυτών από την αρμόδια υπάλληλο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., καθώς στη συνεδρίαση αυτή ήταν παρόντες οι: Ιωάννης Πάλλης - Πρόεδρος, Παναγιώτης Αποστόλου - Αντιπρόεδρος, Παναγιώτα Παπαδημητρίου - Μέλος και Νεκτάριος Αντουλινάκης - Μέλος. Διαπιστώθηκε απαρτία, η συνεδρίαση έγινε κανονικά και οι αποφάσεις λήφθηκαν νόμιμα, χωρίς καμία πλαστογράφηση όπως αναφέρει ο κ. Λάμπρου.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Διεύθυνση Διοικητικού - Οικονομικού Αργολίδας έγιναν σήμερα οι ορθές επαναλήψεις των αποφάσεων και επειδή δεν αλλάζει το σκεπτικό τους, οι εν λόγω αποφάσεις και οι αποφάσεις ελέγχου της νομιμότητάς τους ισχύουν ως έχουν.

Εγώ ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και εκπρόσωπος των υπολοίπων μελών αναλαμβάνω δημόσια την ευθύνη, καθώς δεν το εντόπισα κατά την υπογραφή των αποφάσεων. Δεν μου ήταν όμως δυνατό να αφιερώσω χρόνο για τον λεπτομερή έλεγχο των αποφάσεων έως και των ονομάτων των συμβούλων που παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση, δεδομένου του πλήθους των εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. που βρίσκονται σε εξέλιξη (έργο Ολοκλήρωσης Αποχέτευσης Δικτύου Κρανιδίου, αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης, ένταξη νέων έργων στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, λειτουργία βιολογικών καθαρισμών (Ε.Ε.Λ.), μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων πρώην Δήμου Ερμιόνης, ολοκλήρωση καταγραφής γεωτρήσεων και αδειοδότησή τους, σχεδιασμός μονάδων Αφαλάτωσης Κρανιδίου & Ερμιόνης).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Ιωάννης Πάλλης


Με τιμή,
Για τη Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας
Ιωάννης Πάλλης
Πρόεδρος του Δ.Σ.