eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

''Ο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΣΤΙΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ''



<< ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΓΚΛΗ: >>
''...Δεν έχετε λοιπόν το δικαίωμα εσείς να παίζετε με την ασφάλειά του Μπιστιου και να αποκρύπτετε «τυχόν» περιστατικά χωρίς να ενημερώνετε τα μέλη...''


 Κύριε Δάγκλη,
     
       Με δύο ομόφωνες αποφάσεις της Δημοτικής μας κοινότητας, έχω οριστεί μέλος του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πυροπροστασίας Ερμιόνης. Μέχρι σήμερα όμως, παρά της επανειλημμένες ενοχλήσεις μου, δεν με έχετε ενημερώσει υπεύθυνα για την σωστή λειτουργία του Πυροσβεστικού Συγκροτήματος στο Μπίστι Ερμιόνης.

       Εάν, όπως λέτε, λειτουργεί σωστά, γιατί μέχρι τώρα δεν έχετε καλέσει τα μέλη της Πυροπροστασίας να παραβρεθούν σε Δοκιμαστική Λειτουργία με την παρουσία και την υπόδειξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ,όπως είχατε υποσχεθεί σε προηγούμενο Κοινοτικό Συμβούλιο;

      Πέραν των παραπάνω απραγματοποίητων υποσχέσεών σας, πρέπει επιπλέον να γίνει , παρουσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έλεγχος του μηχανολογικού εξοπλισμού της πυροπροστασίας καθώς και άσκηση ετοιμότητας και σωστή ενημέρωση των μελών.

      Γιατί μόνο η Πυροσβεστική Υπηρεσία μπορεί να κρίνει τη σωστή λειτουργία του Συστήματος Πυρόσβεσης του Μπιστιου και όχι εσείς.  Ώστε να μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα μας ως μέλη της Πυροπροστασίας με ασφάλεια και υπευθυνότητα και να αποφύγουμε τυχόν λάθη που θα κοστίσουν στο τόπο μας.  

      Γι’ αυτό, κύριε πρόεδρε, ζητώ στο επόμενο κοινοτικό συμβούλιο, υπεύθυνα πλέον , να το φέρετε θέμα. Γιατί το Μπίστι, εκτός από σημείο αναφοράς της πόλης μας είναι και ένας από τους μοναδικούς πνεύμονες πρασίνου της περιοχής μας. Δεν έχετε λοιπόν το δικαίωμα εσείς να παίζετε με την ασφάλειά του και να αποκρύπτετε «τυχόν» περιστατικά χωρίς να ενημερώνετε τα μέλη.

      Στην περίπτωση που δεν έχετε σκοπό να επιληφθείτε, υπεύθυνα πλέον, του θέματος τότε ζητώ να με απαλλάξετε των καθηκόντων μου ως μέλος Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου Πυροπροστασίας Ερμιόνης. 


Δαμιανός  Μιχ. Κουτούβαλης

Κοινοτικός Σύμβουλος Ερμιόνης
με τη Δυνατή Ερμιονίδα