eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ;

 <<ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ;>>
Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μια φημολογία που θέλει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ερμιόνη να κλείνει.Βεβαίως απ΄ότι μάθαμε ο Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής αλλά και η Δ.Κ Ερμιόνης με τους Δημ. Κοιν. συμβούλους έχουν κινητοποιηθεί για να αποτραπεί αυτή η ενέργεια.

Μετά απ΄αυτές τις εξελίξεις για την Τράπεζα Πειραιώς οι συζητήσεις  σε πηγαδάκια της Ερμιόνης  για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος γίνονται όλο και πιο έντονες.
Δύο post (στο Facebook) όμως της Κυρίας Μαρίνας Κούτση, αγαπημένη Εκπαιδευτικός/Φιλόλογος με προσφορά στα κοινά αλλά και στους κοινωνικούς αγώνες της περιοχής μας , εξέφρασαν την μεγάλη πλειοψηφία των Ερμιονιτών με αποτέλεσμα όλοι οι ενημερωμένοι κάτοικοι της περιοχής μας να παραπέμπουν στην ανάγνωση τους. 
eikonoskopio

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις δημοσιεύσεις: 
Μαρίνα Κούτση
 Η Τράπεζα Πειραιώς, κατά τα φαινόμενα, σκοπεύει να κλείσει το υποκατάστημά της στην Ερμιόνη.
Αυτή η απαξίωση της Ερμιόνης, του Ηλιοκάστρου και της Θερμησίας είναι απαράδεκτη. Η υποβάθμιση της περιοχής μας, η δυσχέρεια εξυπηρέτησης των επισκεπτών, ο εξαναγκασμός των συνταξιούχων να μετακινούνται για την είσπραξη των συντάξεών τους, δείχνουν την αναλγησία της διοίκησης της τράπεζας. Δάνεια για τον Αλαφούζο είχαν να δώσουν, να διατηρήσουν ένα υποκατάστημα που είναι εργαλείο για την οικονομική ζωή της περιοχής δεν μπορούν.
Νομίζω ότι, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να τιμωρήσουμε την τράπεζα και να στηρίξουμε το υποκατάστημα όποιας τράπεζας παραμείνει ή ανοίξει υποκατάστημα στην Ερμιόνη.
Επίσης εκφράζω τη στήριξή μου στη διατήρηση λειτουργίας του καταστήματος Ερμιόνης στη συζήτηση που θα γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα και για το λόγο ότι κλεισιμο σημαίνει και απολύσεις. Δε θέλουμε άλλους ανέργους.


 
Μαρίνα Κούτση
Πληροφορούμαι ότι τελικώς αποσύρεται η φαεινή ιδέα του κλεισίματος. Μένει να επιβεβαιωθεί. Ελπίζω ότι θα αντιληφθούν το μέγεθος του ατοπήματος.