eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

''ΘΥΜΙΣΕΣ...'' - ''ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ...''

Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

''ΕΝΑΣ ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ ΓΡΙΦΟΣ ΚΑΙ... Η ΚΑΜΕΝΗ ΦΙΓΟΥΡΑ '' 

 Ο σημερινός γρίφος που πρέπει να λυθεί και σας αρέσει δεν σας αρέσει θα λυθεί... είναι εξαρετικά αφιερωμένος σ΄αυτα τα κατα τα άλλα θύματα και αποδέκτες συκοφαντικών και προσωπικών επιθέσεων...

Αφιερωμένο σ΄αυτούς και σ΄αυτές  που απο την μία καταδίκαζαν δήθεν μετα βδελυγμίας τα θλιβερά γεγονότα,τις δήθεν θλιβερές δημοσιεύσεις και τους τραμπουκισμούς αλλά απ΄την άλλη τους αρέσει να διαβάζουν... και παροτρύνουν τέτοιες συμπεριφορές όταν τους παίρνει, δηλαδή να γράφονται κουιζ με κριτική σ΄έναν πατέρα επαγγελματία αυτή την δύσκολη εποχή και όχι στο ίδιο το παιδί που η δουλειά του είναι να γράφει ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ Κ΄ΝΟΜΙΜΑ.


Αφιερωμένο λοιπόν και Σ΄αυτούς (και αυτές) τους ψευτοκουλτουριάρηδες που στρουθοκαμηλίζουν λέγοντας οτι δεν τους αρέσει, οτι δήθεν δεν είναι του επιπέδου τους το (κίτρινο)κους κους, στους ψευτο-ηθικολόγους που για να καμουφλαριστούν απ΄την προσωπική τους μαυρίλα και ανηθικότητα στέλνουν λόγια συμπαράστασης, λέξεις δήθεν γλυκές και δήθεν ταξιδιάρικες και άλλες τέτοιες τρίχες και διπροσωπείες! 
Όμως όταν έρχεται η ώρα για να διαβάζουν τα κουτσομπολιά απ΄το διαδίκτυο κάθονται πρώτοι στη σειρά και πρωί πρωί μπροστά στον υπολογιστή με τον καφέ στο χέρι(ξέρουν καλά αυτοί και αυτές!)!!!....

Αφού όμως αυτοί οι λίγοι ξεχνούν... χρησιμοποιούν αυτό το καμένο χαρτί και χαμένο κορμί, μια στην κυριολεξία καμένη φιγούρα στο καρναβάλι και τον μυούν σ΄αυτό το είδος γραφής του.
Αυτοί που προσπαθούν να παίξουν σε περίεργο γήπεδο ενω ξέρουν και οι ίδιοι(πολιτικοί και μη) ότι δεν τους παίρνει. 
Ας πάμε όμως να λύσουμε κατ΄αρχήν! τον σημερινό μας γρίφο:
 
Ποιός πατέρας λοιπόν είναι πιο ωφέλιμος σε μια κοινωνία;;
 
- Αυτός που χρωστάει ένα ποσό απο πάγκο με παπούτσια σε λαική ή αυτός ο παΤέρας που με τις πράξεις του και την ανάρμοστη συμπεριφορά του οδήγησε το παιδί του στις ακατανόμαστες και θλιβερές ουσίες;;

Αφιερωμένο εξαιρετικά απο ένα ποντικάκι που βγήκε απ΄την παράνομη υπόγα του...και γράφει(με παράνομο πτυχίο δημοσιογραφίας) θετικά-εγκωμιαστικά λόγια για τον Δήμο μπας και γλιτώσει το πρόστιμο ενδεχομένως απο τον πολιτικό προιστάμενο της πολεοδομίας που είναι ο Δήμαρχος..

Όποιος λύσει το γρίφο έχει δώρο ένα μάθημα απο....
..... την γνωστή σχολή γονέων που κάποιος αρνείται να πάει...

Υ.Γ:Αν το θελήσουν θα χουμε κι άλλους πιο αποκαλυπτικούς και δυσεπίλυτους γρίφους...Τα ντοκουμέντα που υπάρχουν στην φαρέτρα είναι πολλά(βίντεο-φωτο-ηχ. συνομιλίες)! 
 
 

Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''