eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΟ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΜΟ»

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΛΙΜΑ
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 και απαιτείται να τηρήσουμε όλους τους κανόνες και τους κανονισμούς που επιβάλλει η εκλογική νομοθεσία αλλά και η συνταγματική τάξη.
Στα πλαίσια αυτών δε μπορώ να μην παρατηρήσω ότι κάποιοι παραβιάζουν και την νομιμότητα και την ηθική προς εφήμερο εκλογικό κέρδος.
Συγκεκριμένα:
-        Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε νόμιμο κάποιοι να τάζουν ασύστολα θέσεις εργασίας σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης και ανεργίας.
-        Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε νόμιμο να παραβιάζουν την εκλογική νομοθεσία αφού δε λαμβάνουν υπόψη τα κωλύματα εκλογιμότητας.
-        Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε νόμιμο να χρησιμοποιούν τη θέση που κατέχουν στη διοίκηση και να επηρεάζουν το εκλογικό σώμα.
-        Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε νόμιμο να παρουσιάζουμε στους δημότες/ισσες εξωπραγματικά προγράμματα δημοτικής δράσης που δεν σχετίζονται με την υφισταμένη κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα.
-        Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε νόμιμο να πιέζουν υποψηφίους άλλων δημοτικών παρατάξεων και να τους δημιουργούν επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα.
-        Δεν είναι ούτε ηθικό και ούτε νόμιμο κάποιοι να κάνουν προσπάθειες να εξαγοράσουν συνειδήσεις και να επηρεάζουν πολιτικές συμπεριφορές.
-        Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε νόμιμο κάποιοι να ταυτίζουν αδέσμευτες, ανεξάρτητες δημοτικές παρατάξεις με κομματικά σχήματα και επιτελεία.
-        Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε νόμιμο να απαξιώνουν και να κατασυκοφαντούνται στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν υπηρετήσει το θεσμό για πάρα πολλά χρόνια και έχουν καταξιωθεί τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά.
-        Δεν είναι ούτε ηθικό ούτε νόμιμο να υπάρχουν απειλές σε συνδημότες/ισσες μας για την προσωπική επιλογή τους και να προσπαθούν έτσι να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Για όλα τα παραπάνω έχω καταγγελίες, ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Η Δημοτική μας παράταξη «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας» θα δώσει μία έντιμη μάχη και θα περιφρουρήσει την τήρηση της νομιμότητας και της ηθικής συμπεριφοράς. Η προειδοποίηση αυτή ας λειτουργήσει προς όφελος του ομαλού προεκλογικού κλίματος. Θα Εγγυηθούμε και θα πετύχουμε την νέα σελίδα για τον τόπο μας.
                                                           
Για τη Δημοτική Παράταξη
                                                            «Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
                                                            Ο υποψήφιος Δήμαρχος
                                                            Τάσος Λάμπρου