eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 27 Μαΐου 2014

'' Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ κ. ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ''

 ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
''Ο Αγωνιστής των Φουρνων Σταύρος Γεωργίου με τον Ανίκητο κ. Ανάργυρο Λεμπέση''
<< Μικρό χωριό μεγάλη Αντάρα...>>

ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ:
α)Τέλος οι κοκκορομαχίες του απερχόμενου δημάρχου του δήμου Ερμιονίδας, που ταλάνησαν τόσο πολύ τον δήμο Ερμιονίδας , με την  εγκατάλειψή του, ως προς την διαχείριση των σκουπιδιών (Φούλ ο δήμος Ερμιονίδας σε μια απέραντη υπερχωματερή σκουπιδιών και νεκροταφείο από τα θαμένα σκουπίδια.)

 
β)Είσοδος του πρώην δημάρχου και αρχηγού της αντιπολίτευσης: 2011-Σεπτέμβρης  2014, κυρίου Δημήτρη Σφυρή ,μετά από την θριαμβευτική νίκη της 25ηςΜαϊου2014.  Διότι  εγκρίθηκε και υπερψηφίστηκε το προγραμμά του, από τον λαό του δημου Ερμιονίδας.

 
γ)Ετσι μετά από τις εικονικές παραιτήσεις,και η δήλωση της μη συμμετοχής του απερχόμενου δημάρχου από τα δημοτικά δρώμενα του δήμου Ερμιονίδας ,έγιναν  οι δημοτικές εκλογές  της 25ηςΜαϊου2014. Και τα χωριά,ΦΟΥΡΝΟΙ -και ΔΙΔΥΜΑ, που είχαν υποστεί την μεγαλύτερη πλάκα από τα σκουπίδια έστειλαν τα μηνυματά τους από της 18ηςΜαϊου,( εκλέγοντας προέδρους στις τοπικές κοινότητες και από ένα σύμβουλο σε κάθε τοπική κοινότητα: Φούρνους ή Δίδυμα,στην παράταξη   του κου. Σφυρή και έναν σύμβουλο στην  νέα παράταξη της Δυνατής Ερμιονίδας που βασικός αποδέχτης ήταν ο απερχόμενος).


Στην δε.....
κοινότητα των Φούρνων , την 25ηΜαϊου το εκλογικό αποτέλεσμα για την έκλογή του δημάρχου του δήμου Ερμιονίδας ήταν καθοριστικό, λόγω του μεγάλου ποσοστού σε ψήφους που πήρε ο συνδιασμός:Δημοτική συνεργασία Ερμιονίδας του κυρίου Δημήτρη Σφυρή.

Το μεγάλο ποσοστό δεν ήταν τίποτα άλλο από την  βαθειά αγανάκτηση του κόσμου της Τοπικής κοινότητας  Φούρνων στο πρόσωπο της δημοτικής αρχής  του απερχόμενου δημάρχου του δήμου Ερμιονίδας.Αυτό το αποτέλεσμα ας το αναλύσουν.!!!!!όχι μόνο ο κόσμος της Ερμιονίδας , αλλά και όλοι αυτοί οι αιρετοί που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του:Μαϊου2014 και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους .

Γιατί: Μικρό χωριό μεγάλη Αντάρα.

 Σταύρος.Α.Γεωργίου./Φούρνοι.