eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ: Οι Δημότες της Ερμιονίδας κοντά στον Δημήτρη Σφυρή.

Οι Δημότες της Ερμιονίδας κοντά στον Δημήτρη Σφυρή

Με εντυπωσιακό τρόπο, ξεκίνησε τις ομιλίες του, (την Παρασκευή 9/5),  ο Επικεφαλής της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας και Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής εν όψει των Δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου. 
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, (από το Ηλιόκαστρο, την Κοιλάδα και τη Θερμησία), εκατοντάδες πολίτες του τόπου μας, προσήλθαν μαζικά στους τόπους των ομιλιών, δείχνοντας κατ αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Δημήτρη Σφυρή και των Υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετοί Δημότες, μίλησαν στο "Εικονοσκόπιο" εκφράζοντας την άποψη ότι στο ψηφοδέλτιο της παράταξης της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας, "περιλαμβάνονται άτομα με γνώση, εμπειρία και νεανικό ενθουσιασμό, τα οποία, δίπλα στον Δημήτρη Σφυρή, θα....... δουλέψουν προκειμένου η Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας, να εφαρμόσει το-κατά κοινή ομολογία- ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο και υλοποιήσιμο πρόγραμμά της, ως η "αυριανή" Δημοτική Αρχή της Ερμιονίδας".
Τέλος, ένα ακόμη στοιχείο που έχει εντυπωσιάσει τους Δημότες, είναι ο δυναμικός, σίγουρος και πολιτικά συγκροτημένος λόγος του Δημήτρη Σφυρή, "κάτι που δείχνει ότι αφενός μεν γνωρίζει τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής και αφετέρου δε, έχει επεξεργαστεί τις λύσεις για την επίλυσή τους" θα μας πει κάτοικος της Κοιλάδας μετά το πέρας της ομιλίας του στην Τοπική Κοινότητα το περασμένο Σάββατο και θα προσθέσει:
"Εμείς τον εμπιστευόμαστε και αισιοδοξούμε ότι με τον Σφυρή Δήμαρχο για την επόμενη πενταετία, στην Ερμιονίδα θα υλοποιηθεί ένα μελετημένο σχέδιο, ώστε να αλλάξει η περιοχή μας προς το καλύτερο. Δεν έχουμε περιθώρια για ακόμη μια χαμένη πενταετία".
* Απόψε Δευτέρα 12/5, είναι προγραμματισμένες δυο ομιλίες του Δημήτρη Σφυρή και συγκεκριμένα στους Φούρνους στις 19.00 και στο Λουκαϊτι στις 21.30.

EIKONOSKOPIO NEWS