eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Δήμαρχος Ύδρας εξελέγει ο κ. Γεώργιος Ε. Κουκουδάκης


hydraspoliteia.
Ο συνδυασμός  "ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ" του κ. Γεώργιου Ε. Κουκουδάκη είναι  ο νικητής των δημοτικών εκλογών στην Ύδρα. Ο συνδυασμός του κ. Γεώργιου Ε. Κουκουδάκη "ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ" συγκέντρωσε 1062 ψήφους έναντι 1039 ψήφους του συνδυασμού "Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ"
Ήταν μια σκληρή εκλογική μάχη, τμήμα προς τμήμα, όπου οι δύο διεκδικητές της δημαρχίας της Ύδρας (Άγγελος Λ Κοτρώνης – Γεώργιος Ε. Κουκουδάκης) είχαν μια διαρκή εναλλαγή στην πρώτη και δεύτερη θέση.  Στο τέλος η πλειοψηφία των Δημοτών της Ύδρας επέλεξε για Δήμαρχο  της για την επόμενη πενταετία στο νησί τον κ. Γεώργιο Ε. Κουκουδάκη.

Το βιογραφικό του νέου Δήμαρχου Ύδρας κ. Γεώργιου Ε. Κουκουδάκη

:(από:http://giatinhydra.blogspot.gr/)
Γεννήθηκα στην Ύδρα το 1978.
Είμαι αριστούχος απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών του Βρετανικού Πανεπιστημίου Έξετερ, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Ευρωπαϊκή Πολιτική του Τμήματος Ιστορίας και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ και κάτοχος Διδακτορικού στις Διεθνείς Σχέσεις του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τόσο τις Μεταπτυχιακές όσο και τις Διδακτορικές μου σπουδές τις ολοκλήρωσα με υποτροφία.
Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Έφεδρος Υπαξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό.
Από το 2007 διδάσκω Στρατηγική Ανάλυση στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και έχω επίσης διδάξει στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο Τμήμα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας και στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.
Είμαι επίσης:
• Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών (Ερευνητικό Κέντρο Εποπτευόμενο από το Υπουργείο Εξωτερικών) (2009-)
• Λέκτωρ στην Σχολή Εθνικής Άμυνας (2012-)
Μελέτες και άρθρα μου έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Είμαι επίσης συγγραφέας δύο επιστημονικών βιβλίων Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών.
Έχω διατελέσει
• Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Παιδείας
• Πρόεδρος της Ένωσης Υδραίων Σπουδαστών και Αποφοίτων ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ
• Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Τουριστικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων την περίοδο 01/2007-07/2007
• Μέλος της Ένωσης Πολιτικών Επιστημόνων Βρετανίας
• Μέλος Ομάδας Εργασίας για τον Ελληνοτουρκικό Κοινωνικό Διάλογο
Ως Δημοτικός Σύμβουλος της Μειοψηφίας διετέλεσα μεταξύ άλλων:
• Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
• Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής (σημερινής οικονομικής επιτροπής).
• Μέλος του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου
Το διάστημα 2008-2010 διετέλεσα συντελεστής της Θυρίδας Νεανικής Επιχειρηματικότητας Πειραιά με πλούσιο έργο στην ενθάρρυνση των νέων να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις.
Μιλώ Αγγλικά και Γαλλικά