eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ: Μεγάλη και Εντυπωσιακή Συγκέντρωση του Δημήτρη Σφυρή στα Δίδυμα!

 Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ

* "Εκπρόσωποι άλλων Συνδυασμών-που είναι ακόμη στην νυν Δημοτική Αρχή-Διαστρεβλώνουν την αλήθεια.Νομίζουν πως με βρισιές και ανακρίβειες θα σας πείσουν να τους ξαναψηφίσετε!".

** "Δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος. Τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ να είναι στην εξουσία!".

*** "Υφάρπαξαν την ψήφο σας με χυδαία ψέμματα. Δεν έχουν αλλάξει πρόσωπο. Το ίδιο κάνουν και τώρα!".


**** "Η πολιτική τους είναι η ίδια! ΘΑ! ΘΑ! Υποσχέσεις, τάξιμο και μετά....ραχάτι!".

***** "Ήρθε η ώρα να δώσετε μια απάντηση πριν πάτε στην κάλπη: Θέλετε εγκατάλειψη, αδιαφορία και κοροϊδία; ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις; τότε τον δρόμο τον ξέρετε...Ξαναψηφίστε τους!".


Σε μια εξαιρετική ομιλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 14 Μάιου στα Δίδυμα, παρουσία εκατοντάδων Δημοτών, (σε μια μεγάλη και εντυπωσιακή συγκέντρωση), ο Δημήτρης Σφυρής, παρουσίασε το πρόγραμμα της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας, τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας καθώς και της Τοπικής Κοινότητας Διδύμων, ενώ έδωσε αποστομωτικές απαντήσεις με τα στοιχεία που παρουσίασε, για το θέμα των απορριμμάτων και όχι μόνο.
Άσκησε δριμεία κριτική στους χειρισμούς στελεχών της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Καμιζή -οι οποίοι σήμερα είναι υποψήφιοι με άλλους Συνδυασμούς- για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το θέμα των απορριμμάτων επιρρίπτοντάς τους ευθύνες για την πολιτική που ακολούθησαν την περίοδο 2011-2014:


"Πριν από λίγες μέρες, σε αυτήν την πλατεία, εκπρόσωποι άλλου Συνδυασμού, που είναι ακόμη στη Δημοτική Αρχή και κυβερνούν, προσπάθησαν γι άλλη μια φορά, να διαστρεβλώσουν την αλήθεια. 

Νομίζοντας ότι με βρισιές και ανακρίβειες, θα σας πείσουν να τους ξαναψηφίσετε.
Αυτοί οι άνθρωποι, οι πραγματικοί υπεύθυνοι της Οικολογικής καταστροφής, οι άνθρωποι της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, που ενώ βρισκόντουσαν σε αγρανάπαυση 4 ολόκληρα χρόνια, αποτάσσονται κάθε ευθύνη για τη σημερινή κατάντια".

Είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σφυρής και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων πρόσθεσε:

"Βρήκαν στέγη σε άλλους Συνδυασμούς, καμουφλάρονται πίσω από άλλο πέπλο και ζητούν ξανά την ψήφο σας.

Σκέφτομαι άραγε, που μπορεί να φτάσει το θράσος ορισμένων που εξελέγησαν από εσάς με σημαία της τότε προεκλογικής τους εκστρατείας, το κλείσιμο του δεματοποιητή. 
Μάλιστα έλεγαν ότι θα τον χαρίσουν σε άλλον Δήμο!".


Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι "Εμείς στην δική μας Δημαρχιακή Θητεία στον τέως Δήμο Κρανιδίου, (σ.σ. 2006-2010), φτιάξαμε τον Δεματοποιητή και κλείσαμε όλες τις χωματερές. Προστατεύσαμε την υγεία, το περιβάλλον, τους υδροφόρους ορίζοντες και ανέπνευσε επιτέλους ο τόπος".


"Ήμασταν οι πρώτοι στην Πελοπόννησο που θα ξεκινούσαμε την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση και την αυτόνομη διαχείριση".

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, υπενθύμισε τις καταγγελίες που έγιναν το 2010, με αποτέλεσμα να γυρίσουν πίσω τα δέματα από την Καλαμάτα-μάλιστα προβλήθηκαν ανάλογα βίντεο τόσο με παραδοχή τις καταγγελίας από τον κύριο που προέβη σε αυτή την πράξη, όσο και με την....υποδοχή των δεμάτων που επέστρεψαν όπως....έφυγαν από την περιοχή μας, λόγω των καταγγελιών αυτών καθώς  και ανάλογες-συγκριτικές-  φωτογραφίες για το πως παραδόθηκε ο δεματοποιητής, (πεντακάθαρος και χωρίς χύδην απορρίμματα) και σε τι κατάσταση είναι τώρα, (με τα χύδην απορρίμματα),  επισημαίνοντας:


"Κανονίσαμε την μεταφορά των δεμάτων και αυτοί τα γύρισαν πίσω και ήταν μάλιστα περήφανοι γι αυτό! Βρεθήκαμε κατηγορούμενοι  γιατί τολμήσαμε να "ακουμπήσουμε" ένα σοβαρό πρόβλημα και κάναμε έργο για να ξεβρομίσουμε τον τόπο!".


Και στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε:

"Ξέρετε γιατί το έκαναν αυτό; γιατί δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος, όπως αποδείχθηκε εξάλλου. Ούτε να γίνει κάποιο έργο. Τους ενδιαφέρει μόνο να είναι στην εξουσία. 

Υφάρπαξαν την ψήφο σας, με χυδαία ψέμματα. Δεν έχουν αλλάξει πρόσωπο. Το ίδιο κάνουν και τώρα. Η πολιτική τους είναι η ίδια. ΘΑ, ΘΑ, υποσχέσεις, τάξιμο και μετά ραχάτι!".


Αίσθηση εξάλλου, προκάλεσε η αναφορά του Δημήτρη Σφυρή, όσον αφορά την αποκατάσταση της χωματερής του "Σταυρού" αφού όπως είπε, τότε είχε στοιχίσει περίπου 38 χιλιάδες Ευρώ και τώρα για να γίνει αποκατάσταση απαιτείται το ποσό του 1,5 εκατ. Ευρώ.


Ακόμη, ο Δημήτρης Σφυρής, διερωτήθηκε για το κόστος που έχει ο τόνος για την μεταφορά των απορριμμάτων στην Φυλή υποστηρίζοντας παράλληλα ότι "Ο πρόεδρος του Χωριού και οι Αντιδήμαρχοι είναι συνυπεύθυνοι σε αυτή την καταστροφή. 
Αυτοί επέλεξαν την ρίψη των απορριμμάτων εκεί, Κατέστρεψαν το πυροσβεστικό σύστημα, κατέστρεψαν τον βιολογικό καθαρισμό, κατέστρεψαν τις περιφράξεις, έκαψαν σκουπίδια έξω από τον χώρο του δεματοποιητή και όταν "φράκαρε" το μέρος από τα σκουπίδια, έκαναν τους επαναστάτες".


"Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε πριν πάτε στην κάλπη"

Μετά από την παράθεση των στοιχείων που αναφέραμε παραπάνω, ο Δημήτρης Σφυρής απευθύνθηκε στους Δημότες λέγοντας:


"Ήρθε η ώρα να δώσετε μια απάντηση πριν πάτε στην κάλπη.
Θέλετε να ζήσετε με σκουπίδια άλλη μια 5ετία; θέλετε να μείνουν τα σφαγεία κλειστά; θέλετε να μείνει το κοινοτικό κατάστημα κλειστό;θέλετε ιατρική φροντίδα δυο ημέρες πριν τις εκλογές ή όλο τον χρόνο; θέλετε εγκατάλειψη, αδιαφορία και κοροϊδία; ανεκπλήρωτες προεκλογικές υποσχέσεις; τότε τον δρόμο τον ξέρετε: Ξαναψηφίστε τους.

Αν θέλετε άλλον δρόμο, εκείνον της προκοπής και τις προόδου, για εσάς και τα παιδιά σας, τότε σας ζητούμε, να μας εμπιστευτείτε με την ψήφο σας".

* To ρεπορτάζ συνεχίζεται με τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν στο "Εικονοσκόπιο" οι Κώστας Σπανός και Πάνος Αποστόλου, Υποψήφιοι Τοπικής Κοινότητας Διδύμων και Εκλογικής Περιφέρειας Κρανιδίου αντίστοιχα....

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ