eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ανδριανός και Γεωργόπουλος «κέρδισαν την... παρτίδα» !

'' Όταν ξέρεις να χτυπήσεις την «πόρτα» της κεντρικής Διοίκησης χωρίς ατέρμονες συζητήσεις και ανούσιες θεωρίες, κερδίζεις και προσθέτεις ! ''



Μια πολύ θετική εξέλιξη σημειώθηκε για τον Δήμο Ερμιονίδας και τους συνδημότες μας.
Οι δύο πολιτικοί άνδρες , Γεωργόπουλος και Ανδριανός, με την συνεργασία τους για την Ερμιονίδα πέτυχαν να αναστρέψουν με τα επιχειρήματά τους μια προαναγγελθείσα απόφαση της κυβέρνησης η οποία θα υποχρέωνε σε ταλαιπωρία τους δημότες της Ερμιονίδας.
Το κομβικό σημείο αυτής της επιτυχίας παρατηρείται όταν πρώτος ο πρώην υπουργός και δραστήριος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός ενήργησε αστραπιαία και συνάντησε τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κύριο Γιάννη Μπούγα με τον οποίο συζήτησε το θέμα και έθεσε τις βάσεις για την αναβάθμιση.

Στη συνέχεια ο μαχητικός μέχρι σήμερα Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος έπειτα από σειρά ενεργειών(το προηγούμενο διάστημα)  στο Δήμο - Δημοτικό συμβούλιο και στο νομό ανέδειξε με διάφορες δράσεις το φλέγον ζήτημα που είχε προκύψει περί απομάκρυνσης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος.Βάσει του κλίματος που είχε δημιουργηθεί οι ενέργειες  αυτές φάνηκε πως δεν απέδωσαν όπως θα έπρεπε.  
Όμως ο Γιάννης Γεωργόπουλος, έδειξε πως δεν το βάζει κάτω, συνέχισε  χωρίς να σταματήσει ούτε λεπτό να παλεύει γι΄αυτό το σοβαρό θέμα. Με δικές του ανησυχίες και πρωτοβουλίες, συνεπικουρούμενες πάντα από τον Βουλευτή Γιάννη Ανδριανό, κατάφεραν να συναντήσουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη και τον Υφυπουργό κύριο Γιάννη Μπούγα όπου σύμφωνα με πληροφορίες σ΄αυτή την κομβική συνάντηση «κέρδισαν την παρτίδα».

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης (Υπουργός - Υφυπουργός) έδειξε ενδιαφέρον, απέδειξε πως είχε ευήκοα ώτα , προέταξαν την λογική και αποδέχθηκαν το αίτημα Ανδριανού - Γεωργόπουλου.Με τη σειρά τους πέρασαν στο επόμενο βήμα και με μια έξυπνη και ευέλικτη πρόταση η πολιτική ηγεσία του Υπ. Δικαιοσύνης προτείνει όχι μόνο την παραμονή αλλά  την αναβάθμισή του Ειρηνοδικείου σε περιφερειακό Πρωτοδικείο.

Μια μεγάλη επιτυχία και κατάκτηση για τον Δήμο Ερμιονίδας και τους Δημότες του αποτελεί η επερχόμενη παραμονή και αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου σε Περιφερειακό πρωτοδικείο.

Κατά την γνώμη μας ένα είναι το συμπέρασμα που βγαίνει όταν σημειώνονται τέτοιες επιτυχίες και παρεμβάσεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών:

Όταν ο εκάστοτε ικανός Βουλευτής και ο Δήμαρχος μιας περιοχής συνεργάζονται έγκαιρα και με επιχειρήματα , όταν ξέρουν να χτυπούν τις πόρτες της κεντρικής Διοίκησης  τότε τα αποτελέσματα που σημειώνονται (εν προκειμένω) για την Ερμιονίδα είναι μόνο επιτυχημένα πρός όφελος των Δημοτών στην καλυτέρευση της ζωής τους!

Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν γι΄αυτή την επιτυχία !

Υ.Γ:Σ αυτό το κείμενο αξίζει να αναφέρουμε πως ανεξάρτητα σε ποιόν πολιτικό χώρο - κόμμα ανήκει ο καθένας μας , ο Γιάννης Ανδριανός (παρά τα αναχώματα άδικων κυβερνητικών αποφάσεων που δημιουργήθηκαν και καλέστηκε ή καλέιται να διαχειριστεί κατά καιρούς) έπειτα από μια μακρά πορεία και ως υφυπουργός και ως βουλευτής αλλά και ως άνθρωπος έχει επιδείξει σοβαρότητα, αμεσότητα, ευγένεια, ενδιαφέρον και φιλότιμο στα προβλήματα των κατοίκων της Ερμιονίδας.
Επίσης έδειξε αρκετές φορές την ευαισθησία του σε θέματα - προβλήματα που αφορούσαν κοινωνικές ομάδες και με ουσιαστικές παρεμβάσεις δεν έμεινε στα  λόγια αλλά έκανε μεγάλα έργα για την Ερμιονίδα ως Υφυπουργός Αθλητισμού  αφού ανακατασκεύασε και ξαναζωντάνεψε σχεδόν όλα τα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους για την νεολαία(και όχι μόνο) της Ερμιονίδας.

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ