eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Ανάργυρος Λεμπέσης. Το ξεμπέρδεμα με το τρακαρισμένο δημαρχιακό αυτοκίνητο.


- Εγώ θα ξεμπλέξω αυτά τα μπλεξίματα που βασανίζουν τον «φιλόσοφο» και τον Μάκη για το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ερμιόνης.
- Ο «φιλόσοφος» ως Δήμαρχος και το επισκεύασε ως όφειλε να πράξει και είπε και ένα τραγουδάκι!!!
- ο «φιλόσοφος» ως Δήμαρχος Κρανιδίου είχε τζιπ πολυτελείας με προσωπικό οδηγό.


Αγαπητοί συνδημότες

Εγώ θα ξεμπλέξω αυτά τα μπλεξίματα που βασανίζουν τον «φιλόσοφο» και τον Μάκη για το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ερμιόνης. 

Τον κ. Τάσο Τζανή δεν τον είχα ποτέ στον συνδυασμό μου, αυτός ήταν το πρώτο βιολί του συνδυασμού του «φιλόσοφου» και αυτός έλουσε τον «φιλόσοφο» με αυτούς τους πολιτικούς αξέχαστους χαρακτηρισμούς που γράφει επί λέξει:

«ειλικρινά απεύχομαι το ενδεχόμενο η ιστορία σου να γραφτεί με μελανά χρώματα σαν τον Δήμαρχο της ανευθυνότητας, της απραξίας,των παραιτήσεων και των μεθοδεύσεων». 

Αυτό το τρακαρισμένο διπλοκάμπινο φορτηγό αυτοκίνητο, που φαίνεται φωτογραφημένο στον ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ, το Δημοτικό Συμβούλιο της Ερμιόνης με απόφασή του το είχε παραχωρήσει στον Δήμαρχο για δημαρχιακό αυτοκίνητο. Αντιθέτως ο «φιλόσοφος» ως Δήμαρχος Κρανιδίου είχε τζιπ πολυτελείας με προσωπικό οδηγό.

Αυτό το τρακαρισμένο δημαρχιακό αυτοκίνητο ήταν περιουσία του Δήμου Ερμιόνης και η ιδιοκτησία του στη συνέχεια πέρασε στον Δήμο Ερμιονίδας. Το τρακάρισμα έγινε στο τέλος της δημαρχιακής μου θητείας και γι’ αυτό δεν πρόλαβε να το επισκευάσει ο Δήμος Ερμιόνης.

Το τι έλεγε ο κ. Τζανής και τι έγραφε πριν ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του «φιλόσοφου» και πριν λούσει τον «φιλόσοφο» με αυτούς τους αξέχαστους πολιτικούς χαρακτηρισμούς, ούτε με ενδιέφεραν ούτε και τα λογάριαζα.

Αν ο «φιλόσοφος» νόμιζε ότι η ζημιά του αυτοκινήτου ήταν δική μου προσωπική ευθύνη και έπρεπε να πληρωθεί από την τσέπη μου, τότε να μην το επισκεύαζε και να προσέφευγε στη Δικαιοσύνη. 

Ο «φιλόσοφος» ως Δήμαρχος και το επισκεύασε ως όφειλε να πράξει και είπε και ένα τραγουδάκι!!! Αγαπητοί συνδημότες πιστεύω ότι με αυτά τα απλά και κατανοητά λόγια να ξέμπλεξα τον «φιλόσοφο» και το γούρι μου, από αυτό το μπλέξιμο που τους ταλανίζει.


Εις το επανιδείν.

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης