eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Γιάννης Γεωργόπουλος - Δήμαρχος Ερμιονίδας:Θέλω να ευχηθώ προς όλη τη σχολική κοινότητα, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, να έχετε μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!

 

 Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά αύριο Δευτέρα με όνειρα, με νέους στόχους και προσδοκίες για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Ερμιονίδας!

🔸Θέλω να ευχηθώ προς όλη τη σχολική κοινότητα, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, να έχετε μια καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!

Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή:

✅ Όλο το προηγούμενο διάστημα με τις σχολικές επιτροπές του Δήμου μας φροντίσαμε για την λειτουργικότητα και ασφάλεια των σχολικών μονάδων.
✅ Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για ασφαλή, καθαρά και λειτουργικά κτήρια, μειώνοντας τα προβλήματα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία, πάντα με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των γονέων
✅ Σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς είμαστε συνεχώς δίπλα στα σχολεία μας.


🏫 Το σχολείο και οι εκπαιδευτικοί θα σας βοηθήσουν, παρέχοντας πολλές ευκαιρίες για να αποκτήσετε γνώσεις και να καλλιεργήσετε δεξιότητες και αξίες απαραίτητες για τη μετέπειτα ζωή σας.

🔸Με παιδεία και γνώση αλλάζουν οι κοινωνίες, πάνε μπροστά και προοδεύουν!

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να αριστεύσετε, όχι μόνο στα μαθήματά σας, αλλά και στον σεβασμό, την αγάπη, τη φιλία, τα παιχνίδια και τη χαρά!

Έχετε όλη την αγάπη μας!

✏️ Καλή και δημιουργική Σχολική χρονιά! 
Δείτε λιγότερα
Όλες οι αντιδράσεις:
Panagiotis Mexis, Γιάννης Γεωργόπουλος και 66 ακόμη
8
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση