eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ:''Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΛΩΡΗΣ ...''


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ:
''ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ - ΟΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ - ΤΟ ΗΘΟΣ - Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ - Η ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΦΛΩΡΗ''



Ο Πρόεδρος του ΔΛΤΕ Μανώλης Φλωρής την τελευταία περίοδο, μ΄ενα ''πογκρόμ'' παρεμβάσεων και νοικοκυριού στα Λιμάνια βάζει τη σφραγίδα του στο βάθος της τετραετίας.

Τοποθέτηση δεστρών στην Ερμιόνη και φωτιστικών ιστών στην Ερμιόνη και στην Κοιλάδα, την  1/9/2023

Ο Μανώλης Φλωρής είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και πολιτικός στην τοπική αυτοδιοίκηση όπου έχει αποκτήσει μεγάλη πείρα αφού η ενασχόλησή του στα κοινά είναι πολυετής και πολυσχιδής ενώ έχει εμπεριστατωμένη άποψη και δημοκρατικό λόγο που τον καθιστούν άξιο συνομιλητή και πολιτικό της τοπικής αυτοδιοίκησης!

Ο Μανώλης Φλωρής έχει θητεύσει στο ΔΛΤΕ αρκετά χρόνια και είναι αναμφισβήτητο πως έχει παράξει στις θητείες του έργο.

Τούτη την τετραετία, κατά την γνώμη μας, η διοίκηση του Λιμενικού ταμείου Ερμιονίδας, όπως και άλλες διοικήσεις των λιμενικών ταμείων είχαν πολλές δυσκολίες και αστοχίες αφού η επέλαση του Κορωνοϊού για τρία χρόνια γονάτισε τις υπηρεσίες και τις διοικήσεις με αποτέλεσμα πολλά έργα να μείνουν πίσω.

Είναι προφανές πως οι προσδοκίες των συνδημοτών μας από το πρόσωπο του Μανώλη Φλωρή είναι μεγάλες αφού και έμπειρος και γνώστης είναι έχοντας στην παρακαταθήκη του σημαντικό έργο.

Όμως δεν μπορούμε να μην σημειώσουμε, πως υπήρξαν φωνές διαμαρτυρίας γι΄αυτήν την κωλυσιεργία των έργων στο Λιμενικό ταμείο

Κάποιοι συμπολίτες μας, που  γνωρίζουν από διοίκηση μας είπαν πως λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον του Λιμενικού ταμείου Ερμιονίδας και πολλές φορές αυτό να μην ήταν αρεστό, όμως εκείνος όπως μας είπαν έπραττε το νόμιμο και το δίκαιο.

Εξ΄όσων γνωρίζουμε μέσα από ρεπορτάζ οι ώριμες μελέτες και η προεργασία που έχει επιτευχθεί κατά την διοίκηση του Μανώλη Φλωρή θα επιφέρουν τα μεγάλα έργα την επόμενη πενταετία.

Μια πανσπερμία έργων είναι έτοιμα να υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα στην Ερμιονίδα εξού και η αναγγελία του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του, που έδωσε το σύνθημα για την πενταετία των μεγάλων έργων.


Σ΄ αυτές τις εξελίξεις σημαντικό ρόλο έχει παίξει η παρουσία του Μανώλη Φλωρή με τις μελέτες που έχουν ενταχθεί προς υλοποίηση.

Ο σημερινός πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου και εκ νέου υποψήφιος με τον Γιάννη Γεωργόπουλο είναι ένα παλικάρι που διαθέτει ήθος και ευγένεια κι έχει όλη την διάθεση και χαρά όπως μας είπε να θεραπεύσει παθογένειες και λάθη που ενδεχομένως να έγιναν.

Το μεγάλο του ''ατού'' κατά την αποψή μας αυτή την τετραετία είναι η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ του και ο σεβασμός του προς τους συνδημότες μας αφού αυτή  την τετραετία(απο το 2020 μέχρι σήμερα) και παρότι η θέση του Προέδρου του ΔΛΤΕ είναι έμμισθη, ο Μανώλης Φλωρής δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ στη τσέπη και όλη του την μισθοδοσία την επέστρεψε στον Λαό της Ερμιονίδας.

Κλείνοντας ελπίζουμε αυτά τα μεγάλα έργα να υλοποιηθούν στην τουριστική Ερμιονίδα και να μην μείνουν στα χαρτιά την επόμενη πενταετία, γιατί θα επανέλθουμε!

 τοποθέτηση καινούργιων φωτιστικών ιστών στο Βόρειο Λιμένα Ερμιόνης, 30 Αυγούστου 2023