eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Καλό ταξίδι Φώφη Γεννηματά...


Καλό ταξίδι Φώφη Γεννηματά...


Η Φωτογραφία παραπάνω είναι από μια περιοδεία της ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ , μαζί με στελέχη του Κινήματος στις γειτονιές της Νίκαιας και του Κορυδαλλού,

Ένα ρεπορτάζ, μία περιοδεία απ΄ τις πάρα πολλές που την είχα συνοδεύσει όλα αυτά τα χρόνια ως Εικονολήπτης για την Δημόσια Τηλεόραση(ΕΡΤ) .
Εκτός απο πολιτικός, υπήρξε μία Γυναίκα με ανθρωπιά και ευαισθησία που κατάφερνε με την προσήνεια και τη σοβαρότητα που εξέπεμπε να την εκτιμούν και να την αγαπούν οι πάντες, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης..

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μεγάλη συμπάθεια και το ενδιαφέρον που έτρεφε για όλους εμάς τους Εικονολήπτες , τους Φωτορεπόρτερς , τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που την ακολουθήσαμε και απαθανατίζαμε τις πολιτικές της δράσεις και αυτό μας το εκδήλωνε με αγάπη σε κάθε ευκαιρία που έβρισκε.

Άδικο και αναπάντεχο να φεύγει απο τη ζωή τόσο νωρίς μια Κυρία με ΗΘΟΣ, μια Γυναίκα ,μια Μάνα , γενναία Πολιτικός με πολλές αξίες και ιδανικά που διέθετε και είχε να δώσει τόσα ακόμη στη κοινωνία και την πολιτική σκηνή της Ελλάδας.
Καλό ταξίδι...


Θωμάς Ι. Σκούρτης  

Αντιπρόεδρος  

της Πανελλήνιας Ένωσης Φωτοειδησεογράφων,

 Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων