eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Ανδριανός: Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών –Καταδικαστέα η επίθεση εναντίον του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής στο Ναύπλιο.

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή των εσωκομματικών μας εκλογών την Κυριακή: Στις κεντρικές υπηρεσίες του κόμματος, στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, στους υποψηφίους και τις υποψήφιες, στα μέλη του κόμματος που μαζικά συμμετείχαν σε αυτή την ουσιαστική γιορτή δημοκρατίας.

Οφείλω όμως να επισημάνω το μεμονωμένο μελανό σημείο της βίαιης επίθεσης που δέχτηκε ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής στο Ναύπλιο, δικηγόρος Νίκος Τασούλης από άτομα που επέμεναν να ψηφίσουν χωρίς να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης έναντι της πανδημίας, και για την πράξη τους αυτή διεγράφησαν αμέσως από το κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη της υπευθυνότητας, η παράταξη που πρωταγωνιστεί στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της περιπέτειας του κορονοϊού, δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές.

Στους νεοεκλεγέντες αλλά και σε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες της μεγάλης φιλελεύθερης πατριωτικής μας παράταξης,  εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον κοινό και διαρκή μας αγώνα να σηκώσουμε την Ελλάδα λίγο ψηλότερα».