eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Ανάργυρος Λεμπέσης :«O κύβος ερρίφθη» , ο Μύλος θα επαναλειτουργήσει και πάλι θα πίνουμε το καφεδάκι μας εκεί ψηλά , σε αυτό το κόσμημα και θα απολαμβάνουμε τις ομορφιές της Ερμιόνης μας!

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:

  • Το ευχάριστο είναι, ότι ο νέος ενοικιαστής του μύλου, είναι Ερμιονίτης. Ο Τάσος Κίκινας. 
  •  "Τάσο, πρόσω ολοταχώς, σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!".



Αγαπητοί συνδημότες, 

Ο Δήμαρχος  κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, έκλεισε τα στόματα των "Κασσάνδρων" που προσπαθούσαν να υποτιμήσουν αυτό το κόσμημα της Ερμιόνης τον μύλο Κρόθι... 

Έκανε πράξη την υπόσχεση του. Ενοικίασε μετά απο πλειοδοτικό διαγωνισμό, αυτό το διατηριτέο κτίσμα, για χρήση αναψυκτηρίου. 

Μπράβο Δήμαρχε! 

Έτσι λοιπόν, θα σταματήσουν αυτές οι λιγοστές καρδερίνες, (αυτοί δηλαδή που μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού), να κελαηδούν ότι ΔΗΘΕΝ ο μύλος στο Κρόθι, είναι απάτη. Ότι πρέπει να κατεδαφιστεί, ότι πρέπει να γίνει εκθεσιακό κέντρο και άλλες τέτοιες επιλήψιμες ποινικά εκφράσεις .

Αυτές οι καρδερίνες όμως, που κρυβόντουσαν πίσω από τον γνωστό μπλόγκερ, είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, την κατεδάφιση του μύλου, γιατί κατασκεύαστηκε απο τον Δήμο Ερμιόνης και επί Δημαρχίας Ανάργυρου Λεμπέση.

Την λαβή γι'αυτα τα κελαηδίσματα, την έδωσαν οι πρώην Δημοτικές Αρχές της Ερμιονίδας, που δεν έβαλαν ούτε ένα καρφί για τη συντήρηση του μύλου. Αντίθετα, αφήνοντας το Κρόθι, επί σειρά ετών θεοσκότεινο, διευκόλυναν τότε τους καταστροφείς του μύλου στο βανδαλιστικό τους έργο. 

Το ευχάριστο είναι, ότι ο νέος ενοικιαστής του μύλου, είναι Ερμιονίτης. Ο Τάσος Κίκινας.

-Εγω, δεν θα του πω "αγάντα Τάσο". 

-Εγω, θα του πω "Τάσο, πρόσω ολοταχώς, σου εύχομαι καλή επιτυχία!!!".

 

Αγαπητοί συνδημότες, 

Είχα ασχοληθεί και παλαιότερα, με το θέμα του μύλου, 

(Βλέπε δημοσίευμα ΕΔΩ: Τρίτη 16 Ιουνίου 2020. Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης : Έτσι θα γλιτώσει αυτό το κόσμημα της Ερμιόνης απο τους βανδαλισμούς και την καταστροφή). 

Για να φρεσκάρω τη μνήμη σ'αυτούς τους λίγους, που μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και κρύβονται πίσω από γνωστό μπλόγκερ, τους θυμίζω ότι το εκθεσιακό κέντρο που εγκαινιάστηκε από τον Δήμο Ερμιόνης, δηλαδή ο μύλος στο Μπίστι, είναι δωρεά του αείμνηστου Κάπτα Διαμαντή Γκάτσου.

 

(Βλέπε δημοσίευμα ΕΔΩ Σάββατο 20 Αυγούστου 2011/πέρασαν τρία χρόνια απο τον θάνατο του Κάπτα Διαμαντή Γκάτσου).

 Ο τέως Δήμος Ερμιόνης, σεβάστηκε την δωρεά του Κάπτα Διαμαντή και αναπαλαίωσε τότε τον μύλο στο Μπίστι. 

Θέλω να ευχαριστήσω την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ερμιονίδας, που προχώρησε στη δημοπράτηση του μύλου στο Κρόθι. 

Ωστόσο, θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον κ. Τάσο Λάμπρου διότι μέσα απο το διαδίκτυο, ανέδειξε το πρόβλημα των ζημιών του μύλου αλλά και στο προεκλογικό του πρόγραμμα, ήταν υπέρ της ενοικίασης του μύλου στο Κρόθι σε ιδιώτη επιχειρηματία. 

Έτσι, θα επαναλειτουργήσει ο μύλος, θα πίνουμε και πάλι το καφεδάκι μας εκεί ψηλά στον μύλο, σε αυτό το κόσμημα και θα απολαμβάνουμε τις ομορφιές της Ερμιόνης μας... 

Εις το επανιδείν, 

Ανάργυρος Λεμπέσης 

Δήμαρχος 

του τέως Δήμου Ερμιόνης