eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Δήμαρχος του τέως Δήμου Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης:<< Η Ερμιόνη πλέον, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα λιμάνια των κοσμοπολίτικων νησιών των Κυκλάδων! >>

Η Ερμιόνη πλέον, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα λιμάνια των κοσμοπολίτικων νησιών των Κυκλάδων!
<< Η Ερμιόνη πλέον, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα λιμάνια των κοσμοπολίτικων νησιών των Κυκλάδων! >>




Σήμερα στα Μαντράκια τα τουριστικά σκάφη εφοδιάζονται με ηλεκτρικό ρεύμα και νερό από τα σύγχρονα μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας.

Αυτό το έργο τουριστικής ανάπτυξης (έτος 1999: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΠΛΑΚΩΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΝΤΡΑΚΙΩΝ - έτος 2003:ΕΚΒΑΘΥΝΣΗ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΑΚΙΑ) του Ιστορικού Χθες, έκανε τα Μαντράκια της Ερμιόνης ένα σύγχρονο τουριστικό λιμάνι.

Η Ερμιόνη πλέον, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα λιμάνια των κοσμοπολίτικων νησιών των Κυκλάδων.

  • Για την ιστορία, η μελέτη του έργου επικαιροποιήθηκε και δημοπρατήθηκε επί Προεδρίας του Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτη Μέξη.
  • Η τοποθέτηση και η λειτουργία των μηχανημάτων έγινε επί Προεδρίας του Λιμενικού Ταμείου Μανώλη Φλωρή, με Δήμαρχο τον Γιάννη Γεωργόπουλο.



Ένα μεγάλο Μπράβο σε αυτούς που προσπάθησαν.

Αγαπητοί συνδημότες, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν Δήμαρχο, που έχει ολοκληρωθεί η θητεία του εδώ και 10 χρόνια, να κατεβαίνει στα Μαντράκια και να τον ευχαριστούν οι επαγγελματίες γι’ αυτό το μεγάλο τουριστικό έργο που είχε την τύχη να κατασκευαστεί επί Δημαρχίας του.




Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 

τέως Δήμου Ερμιόνης