eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΕΝΤΟΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΜΙΟΝΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αρκετοί Ερμιονίτες προσεκλήθησαν και παρευρέθησαν στην σημαντική επιστημονική ημερίδα ''ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2020'' που έλαβε χώρα χθές στο κέντρο πολιτισμού ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ.

Τον Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Ιωάννης Γεωργόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Ιωσήφ Ελ. Μερτύρης,ενώ το παρών έδωσαν, ο Περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Αναστάσιος Γανώσης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης Ιωσήφ Γανώσης.

Επίσης στην ημερίδα παρευρέθησαν,η Πρόεδρος του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Ερμιόνης Τίνα Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου Ιωάννης Σπετσιώτης και τα μέλη του Ε.Σ Ελένη Τράκη, Κατερίνα Κασνέστη, Γιώργος Φασίλης,Θέλξη Ζερβού,Ιωάννης Ησαϊας, Μαρίκα Κανέλλη, ,ο πρώην Αντιδήμαρχος Ιωάννης Δημαράκης, η Ειρήνη Νικολοπούλου , ο Θωμάς Σκούρτης , ο Μιχάλης Σπετσιώτης.

Τέλος να σημειώσουμε πως η συμπατριώτισσα μας, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO,Πρόεδρος του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη έχει οριστεί απο την Ελληνική πολιτεία Ως Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας για το Επετειακό Έτος «Σαλαμίνα – Θερμοπύλες 2020».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΝΩΣΗΣ - ΙΩΣΗΦ ΕΛ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ