eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

''ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΞΗ''

Μια ξεχωριστή ημέρα για τον πρόεδρο της Δημοτικης Κοινότητας Ερμιόνης Παναγιώτη Μέξη αφού σαν σήμερα γεννήθηκε.Έτσι λοιπόν σήμερα στο Δημοτικό κατάστημα(παλιό Δημαρχείο) και στο γραφείο Προέδρου οι ευχές και οι ανθοδέσμες απο φίλους και συνδημότες είχαν την τιμητική τους!

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήταν όταν οι εργαζόμενοι στο Δήμο αλλά και φίλοι του Προέδρου του ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά με μια τούρτα Σοκολατίνα(δειτε φωτο παρακάτω).

Ο σημερινός πρόεδρος Παναγιώτης Μέξης είναι ένας Μαχητής στη πολιτκή ζωή της Ερμιόνης με μεγαλες Νίκες στο Ενεργητικό του, καθώς ξέρει να παλεύει παληκαρίσια και να κερδίζει καθαρά τις πολιτικές μάχες.

Όπως όλοι συζητούν και ομολογούν στα διάφορα τοπικά πολιτικά στέκια ο σημερινός πρόεδρος Ερμιόνης είναι ο πιο επαρκής απ΄τους εν ενεργεία πολιτικούς του Δήμου μας σε θέματα διοίκησης-καθημερινότητας που αφορούν την τοπική μας κοινωνία και είναι δύσκολο να του την «βγεί» κάποιος διοικητικά(όπως χαρακτηριστικά λένε) κι αυτό βέβαια είναι παραδεκτό απο όλους, ακόμα κι απ΄τους πολιτικά αντιπαλους του.

Στα θετικά του συγκαταλέγεται η απλότητα του προς τους συμπατριώτες μας και η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, πολλές φορές με προσωπική εργασία.

Ένα παλικάρι απο φτωχή-ψαράδικη οικογένεια που όλα αυτά τα χρόνια έχει παλέψει κι έχει αφήσει έργο στην Ερμιόνη χωρίς να <<βάλει το δαχτυλάκι στο μέλι>> όπως για πολλούς λέγεται την τελευταία 8αετία.

Είναι γεγονός πως ο Παναγιώτης Μέξης, σήμερα, είναι περισσότερο πολιτικά ώριμος απο ποτέ!

Αυτή την πολιτική γνώση και ωριμότητα είναι προφανές πως την απέκτησε μέσα απο την πολύχρονη επιτυχημένη ενασχόληση του στα κοινά αλλά και απο αρκετή μελέτη που έκανε πάνω σε θέματα διοίκησης.

Θεωρούμε πως η Ερμιόνη μας έχει μεγάλη ανάγκη απο τέτοια πρόσωπα σαν τον Παναγιώτη Μέξη που με γνώση , θάρρος , αυτοπεποίθηση και πολιτικά επιχειρήματα θα διεκδικήσουν τις απαιτήσεις των δημοτών τους και της πόλης του.

Κι αυτό το λέμε γιατί...βιώσαμε και χορτάσαμε απ΄αυτό το ξινό φρούτο , με την ενασχόληση νέων στον Δήμο.

Ο Λαός τους ψήφισε ,τους δόθηκε η ευκαιρία αλλά τους είδαμε και τους φάγαμε καλά στη μάπα αυτούς τους ανεπαρκείς(διοικητικά) νέους και νέες που μας τσαμπουνάγανε!

Αν ωφέλησαν ή έβλαψαν,αν εξυπηρέτησαν συμφέροντα ή όχι θα δούμε τι θα πεί ο λαός τον Μαίο του 2019, σε έξι μήνες!

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΞΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!
-ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ-