eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ανάργυρος Λεμπέσης: ''Περασμένα Μεγαλεία ...''

Αγαπητοί συνδημότες, 

βλέποντας την φωτογραφία με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη στο λιμάνι της Ερμιόνης, το μυαλό μου γύρισε κάμποσα χρόνια πίσω, το 2006, τότε που ο Δήμος Ερμιόνης με τις σοβαρές εκδηλώσεις του, πρόβαλε την Ερμιόνη, όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν. 

Βλέπε φωτογραφία: 

Είχα την τύχη επί Δημαρχίας μου, το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιόνης να αποδεχθεί το αίτημα του Ναυταθλητικού Συλλόγου Ερμιόνης, για την χρηματοδότηση της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Παίδων στην Ερμιόνη. 

Βλέπε το Δ.Σ. τότε: 
Γιώργος Δημαράκης (Κοτοκύλας), Ηλίας Βελούδης, Θεοδότη Λαμπάτου, Θανάσης Παπαφράγκου, Γιώργος Ορφανός, Χρύσα Τσίρνα – Μπαλαμπάνη, Θύμιος Αποστόλου, Μιμή Φραγκοπούλου, Ιωσήφ Π. Μερτύρης, Χαράλαμπος Σκούρτης, Ελένη Πολίτη, Γιώργος Μπουρίκας, Νίκος Μέλλος.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 195 ομοσπονδίες ιστιοπλοΐας από όλη την Ελλάδα.
Όλοι οι αθλητές, προπονητές, κριτές και μέλη των αποστολών, φιλοξενήθηκαν στα ξενοδοχεία της περιοχής μας και οι περισσότεροι στο Πόρτο Ύδρα, όχι βέβαια επί διευθύνσεως Ρέστη, αλλά πριν αγοράσει αυτός το ξενοδοχειακό συγκρότημα. 

Βέβαια όλα τα τηλεοπτικά κανάλια πρόβαλαν την εκδήλωση αυτή, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Μάλιστα μπλογκ της περιοχής, έβαλε στην λεζάντα του φωτογραφία από αυτή την εκδήλωση, για να διαφημίζεται το μπλογκ του.

Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης