eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:''Τα μεγάλα έργα ανάπτυξης δεν κρύβονται ...όσο και να προσπαθεί να τα κρύψει ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος''

  • Με μένα άνοιξε ο Δήμος Ερμιόνης το 1995 και με μένα έκλεισε το 2010. 

  • Αυτό γνωρίζω να υπηρετώ, το Δήμο Ερμιόνης έμαθα να διοικώ και με αυτό θα ξανασχοληθώ ζητώντας ξανά την εντολή των Δημοτών του διευρυμένου Δήμου Ερμιονίδας, εάν ποτέ το θελήσω, πρώτα ο Θεός, την υγειά μας να έχουμε.

Αγαπητοί Συνδημότες,
πριν εξηγήσω στον διαχειριστή του ιστολογίου «Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει», τα περί βουλευτή και δημοσιογράφου, πρώτα θα του πω ένα μεγάλο μπράβο, γιατί η “δαιμονισμένη” φωτογραφική του μηχανή συχνά πυκνά προβάλλει και διαφημίζει τα μεγάλα έργα που έγιναν από το Δήμο Ερμιόνης.
Βλέπε φώτο ΣΤΑΜ.ΔΑΜ. και έγγραφο του τέως Δήμου Ερμιόνης που αφορούσε τα Μαντράκια: 



Μάλιστα, μετά την ενημέρωση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Παναγιώτη Μέξη, ότι σύντομα θα τοποθετηθούν μηχανισμοί παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, τα Μαντράκια θα γίνουν ένα σύγχρονο τουριστικό λιμάνι. 

Για άλλη μια φορά θα του το πω:

Όταν ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος είναι τελειόφοιτος της ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου, δεν μπορεί να σταθεί στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας. Άλλοι θα τον χρησιμοποιούν σαν «διαδικτυακό σάκο του μποξ» και άλλοι θα τον παραπληροφορούν και αυτός θα γράφει…… και θα ξαναγράφει...... παραπληροφορήσεις και ανακρίβειες. 

Πόσο μάλλον αυτός που δεν έχει τις κατάλληλες γραμματικές γνώσεις ,να θέλει να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής.

Εγώ είχα την τύχη να διοικήσω τον Δήμο Ερμιόνης από τη θέση του Δημάρχου για 16 συνεχόμενα χρόνια. 

Με μένα άνοιξε ο Δήμος Ερμιόνης το 1995 και με μένα έκλεισε το 2010. 

Αυτό γνωρίζω να υπηρετώ, το Δήμο Ερμιόνης έμαθα να διοικώ και με αυτό θα ξανασχοληθώ ζητώντας ξανά την εντολή των Δημοτών του διευρυμένου Δήμου Ερμιονίδας, εάν ποτέ το θελήσω, πρώτα ο Θεός, την υγειά μας να έχουμε. 


Ανάργυρος Λεμπέσης
Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης