eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ο Απόστολος Λαδάς ενημερώνει τα Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την λίστα φωτογραφιών για τον νέο τουριστικό ιστότοπο του Δήμου και τις κατάπτυστες αναρτήσεις του Τάσου Λάμπρου για το θέμα αυτό.



ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΔΑΣ


Μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου, εξουσιοδοτήθηκε ο Απόστολος Λαδάς να παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο  τα πραγματικά γεγονότα σχετικά με τις κακοήθειες που ανάρτησε ο κος Λάμπρου για το παραπάνω θέμα.

Η παρουσίαση έγινε κατά την συνεδρίαση του ΔΣ της 19 Μαρτίου 2018.

Το μόνο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχει αποσταλεί από τον Απόστολο Λαδά,(ως πρόεδρο της  Επιτροπής Τουριστικής Προβολής), προς την αρμόδια υπάλληλο του Δήμουέχει ημερομηνία 11/9/2017, όπου  της γνωστοποιεί την απόφαση της ως άνω επιτροπής να αναθέσει στην κυρία Εμμανουέλα Μπουμπουχάκητην λήψη φωτογραφιών για τον τουριστικόιστότοποτου Δήμου και της ζητά να ετοιμάσει σύμβαση σύμφωνα με την τεχνική έκθεση που της επισυνάπτει.

Στην τεχνική έκθεση περιλαμβάνεται και η λίστα με τις τοποθεσίες που ο Δήμος επιθυμεί  να φωτογραφηθούν και η οποία είναι διαφορετική από αυτήν που παρουσίασε ο κος Λάμπρου.Το μήνυμα  αυτό εκτός από την αρμόδια υπάλληλο του Δήμου είχε κοινοποιηθεί στον Δήμαρχο και στα μέλη της επιτροπής κα Χ. Κυπραίου, κα Κ. Μήτσου, κα Κ. Φωστίνη, κο Α. Γανώση και κο.Τριγκάκη.

Με προηγούμενο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις 4/9/2017 ο κος Λαδάς  γνωστοποίησε στην κα Μπουρμπουχάκητην ίδια λίστα με τις επιθυμητές από τον Δήμο τοποθεσίες για φωτογράφιση.
Στην επίσημη Λίστα του Δήμουπου είναι διαφορετική από αυτήν που παρουσίασε ο κος Λάμπρου όλες οι τοποθεσίες είναι σωστά γραμμένες αλλά προσέξτε δεν περιλαμβάνονται ούτε η Ιερά Μονή Παντάνασας ούτε  ο Άγιος Ιωάννης  Λαμπαγιαννάςαλλά περιλαμβάνονται και άλλες τοποθεσίες που η επιτροπή Τουρισμού ήθελε να φωτογραφηθούν.

Αντίγραφα των παραπάνω ηλεκτρονικών ταχυδρομείων δόθηκαν σε όλους τους αρχηγούς παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση των λεχθέντων.
Η υπάλληλος του Δήμου ύστερα από δυόμιση και πλέον μήνες από την εντολή, στις αρχές Δεκεμβρίου συνέταξε σύμβαση στην οποία αντί να χρησιμοποιήσει την λίστα της Επιτροπής Τουρισμού ως όφειλε χρησιμοποίησε ( από λάθος όπως ισχυρίζεται)  μία λίστα που της έστειλε η Κυρία Μπουπμουχάκη!! χωρίς καν να την ελέγξει  και να δει εάν είναι  επιθυμητή από τον Δήμο λίστα, είχε  γραφτεί από υπάλληλο της άσχετο με την περιοχή και η οποία περιείχε τραγικά λάθη, άλλες τοποθεσίες  και δεν είχε εκλεχθεί από κανέναν. Να σημειωθεί ότι στο μήνυμα της καςΜπουρμπουχάκη περιλαμβανόταν και η σωστή λίστα του Δήμου η οποία αγνοήθηκε!!

Δεν έφτανε το πρώτο και τραγικό λάθος ήλθε και το δεύτερο λάθος!!!Αντί να δοθεί η σύμβαση στον Δήμαρχο να την ελέγξει και υπογράψει όπου θα μπορούσε να εντοπισθεί το λάθος, η σύμβαση αναρτήθηκε από την υπάλληλο, ως υπογεγραμμένη, στην Διαύγεια χωρίς ο Δήμαρχος να την έχει υπογράψει.
Δεν πρόλαβε να ανέβει στην Διαύγεια η σύμβαση και μέσα σε ελάχιστα λεπτά γέμισαν με υβριστικές και κατάπτυστες αναρτήσεις τα blogs από τον κύριο Λάμπρου ο οποίος προφανώς περίμενε την ανάρτησηκαι προ του κινδύνου να την δει κάποιος και να την αφαιρέσει έσπευσε αμέσως να εξαπολύσει τις ύβρεις του εναντίον του Δημάρχου και εμού προσωπικά.
Ήταν όλα προετοιμασμένα και προσχεδιασμένα.  Είναι ηλίου φαεινότερο ποιος έχει μεθοδεύσει την όλη ιστορία και ποιος έχει προκαλέσει και προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών.
Ο κύριος Λαδάς κατηγόρησε ευθέως τον κύριο Λάμπρου ότι βρίσκεται πίσω απ’ αυτή την σκευωρία,ότι χρησιμοποιεί Γκεμπελικές μεθόδους,οι οποίες τον χαρακτηρίζουν απόλυτα.
Απευθυνόμενος στον κ. Λάμπρου είπε χαρακτηριστικά :
-      Δεν έχετε επιχειρήματα να αντιπολιτευτείτε και πέφτετε τόσο χαμηλά.Κρίμα να μετέρχεσθε τέτοιες μεθόδους και από την άλλη να επιδιώκετε δημόσια θέση.
-      Είστε ψεύτης και συκοφάντης όταν λέτε ότι η λίστα που παρουσιάσατε στάλθηκε  από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου. Σας προκαλώ να το αποδείξετε.
-      Είστε ψεύτης όταν λέτε ότι η κα Μπουρμπουχάκη είναι ξένη προς την περιοχή μας, όταν η καταξιωμένη φωτογράφος είναι σύζυγος Ερμιονίτη  συμπατριώτη μας,  εκτός και εάν τους Ερμιονίτες δεν τους θεωρείτε συμπατριώτες μας.
-      Χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για την υπάλληλο του Δήμου την οποία εσείς  εκθέσατε  ανεπανόρθωτα. Εάν θέλατε πραγματικά να την προστατεύσετε θα έπρεπε να ήταν τελείως διαφορετική η συμπεριφορά σας. Δεν διστάζετε ούτε λογαριάζεστε ανθρώπους προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας.
-      Είστε ο μόνος από την αντιπολίτευση που δεν έχετε δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για τον Τουρισμό όλα αυτά τα χρόνια.
-      Η Επιτροπή Τουρισμού σε αντίθεση με την εποχή σας που πηγαίνατε μια φορά τον χρόνο στην Θεσσαλονίκη για ταξίδι αναψυχής και νυκτερινή διασκέδαση, έχει επιδείξει επί των ημερών μας σημαντικό έργο το οποίο έχει αναγνωρισθεί από όλους τους παράγοντες του τουρισμού της χώρας
-      Λυπάμαι για τις κατάπτυστες πράξεις σας,και είναι λυπηρό να είστε ακόμα Δημοτικός Σύμβουλος.
Ο κύριος Λάμπρου δευτερολογώντας και προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τις μεθοδεύσεις του,  ζήτησε μεταξύ άλλων να γίνει και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) εις βάρος της υπάλληλου του Δήμου προσπαθώντας να καλυφθεί πίσω από αυτό.
Με ο άρθρο αυτό ο Απόστολος Λαδάς θέτει στην κρίση των πολιτών τα γεγονότα προκειμένου να αξιολογήσουν και αυτοί τα πεπραγμένα.