eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Οι Ευχές του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή

*«Στηριχτήκαμε στις δικές μας δυνάμεις και είμαστε κερδισμένοι» **«Στόχος του δήμου μας είναι το κοινωνικό πρόσωπο και η εξυπηρέτηση του δημότη» 
***«Ο στόχος πού βάζουμε κάθε χρονιά για τον δήμο Ερμιονίδας είναι δυσκολότερος και υψηλότερος»


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ: ΚΟΣΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ /ΜΙΛΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η κοπή της βασιλόπιττας στο δημαρχείο Ερμιονίδας.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής ευχήθηκε Καλή και δημιουργική Χρονιά σε όλους τους δημότες του δήμου Ερμιονίδας . Διαβάστε αναλυτικά τά όσα είπε :


Χρόνια Πολλά σε όλους . 
Σαν Δήμος Ερμιονίδας κερδίσαμε πέρσι, γιατί παρά τις αντίξοες συνθήκες είμαστε κερδισμένοι, διότι στηριχτήκαμε στις δικές μας δυνάμεις, θα πω μόνο ότι το 2011 η Κρατική βοήθεια προς τον Δήμο μας ήταν ένα εκατομμύριο τριακόσιες χιλιάδες ευρώ και πέρυσι μόλις διακόσιες είκοσι έξι χιλιάδες. Εμείς καταβάλαμε προσπάθειες στηριχτήκαμε στον εθελοντισμό και κυρίως στην αγάπη και στην αλληλεγγύη. Σαν δήμος, έχουμε βάλει κάποιους στόχους, οι οποίοι έχουν αρχίσει να υλοποιούνται με κύριο στόχο το κοινωνικό πρόσωπο και την εξυπηρέτηση του δημότη . Ήδη έχει δημιουργηθεί ένα κέντρο κοινότητας πού εξυπηρετεί τους δημότες και όλους όσοι έχουν ανάγκη. Γιατί το βασικότερο είναι αυτό : Την αγάπη πού όλοι επικαλούμαστε στις ευχές μας να μπορέσουμε να την δώσουμε στον κόσμο πού μας περιβάλει. 

Θέλω να ελπίζω, το 2018 να είναι μία τελείως διαφορετική χρονιά, πού θα μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε πράξη αυτά πού έχουμε υποσχεθεί στα παιδιά μας και να δούμε τους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους καλύτερα από πέρυσι έτσι θα μπορέσουμε να πού με ότι έχουμε πετύχει τους στόχους μας. 

Αγάπη, Αλληλεγγύη και εξυπηρέτηση του δημότη είναι οι δικοί μας στόχοι για την νέα χρονιά . Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου , τους αντιδημάρχους, τους προέδρους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων , τους προέδρους και τα μέλη των νομικών προσώπων , όλο το προσωπικό του δήμου , τους εθελοντές αλλά και όσους ασχολήθηκαν και υπερέβαλαν εαυτούς για την υλοποίηση κάποιου δύσκολου έργου πού έφερε εις πέρας η δημοτική αρχή. 

Εύχομαι Υγεία , δημιουργία, στους επικεφαλής και σε όλες τις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης. Εύχομαι να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε συλλογικά . 

Ο στόχος πού βάζουμε κάθε χρονιά είναι ακόμα πιο δύσκολος και πιο υψηλός για την πρόοδο του Δήμου Ερμιονίδας . Καλή, Δημιουργική χρονιά με χαμόγελο χαρά και οικογενειακή ευτυχία .