eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΑΝΙΚΗΤΑ ΜΕ ... ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΝΑΜΑ !


<<Ο  ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΑΝΙΚΗΤΑ ΜΕ ... ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΝΑΜΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΑΣ!!! ΟΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΙ ΜΠΟΝΑΜΑΔΕΣ ΤΩΝ... ΧΥΔΑΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ>>




Αγαπητοί συνδημότες, αφού μέχρι σήμερα ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας δεν παρέδωσε πλήρη φάκελο στον ΣΤΑΜ. ΝΤΑΜ. για τις καταστροφές από κλοπές την περίοδο 2011-2012 επί Δημαρχίας του στον βιολογικό Θερμησίας, αναδημοσιεύω πλήρη ανάρτηση ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ , αποσπάσματα και σοβαρό έγγραφο,  τονίζοντάς το με κόκκινες γραμμές, που δεν υπάρχουν στο αρχείο της ΔΕΥΑΕΡ, έτσι ώστε να ενημερωθούν οι Πρόεδροι της ΔΕΥΑΕΡ και ίσως τα χρησιμοποιήσουν στις αρμόδιες Δικαστικές και Διοικητικές Αρχές: 
 

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011
''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ τ. ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΝ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΥΘΕΩΣ''
ΑΝ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ:
''Γι΄αυτό κ. Δήμαρχε δεν άλλαξε ποτέ χέρια ο Δήμος Ερμιόνης στη ιστορία του.''

Διαβάζοντας τις συνεντεύξεις του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Καμιζή 8/01/11 και 20/01/11 στον γνωστό blogger, επικεφαλή των εθελοντών του Δήμου Ερμιονίδας...
Παρατήρησα ότι οι απαντήσεις του κ. Καμιζή στην ''αποκλειστική''συνεντευξη που προτίμησε να δώσει στον ΣΤΑΜ ΝΤΑΜ αναφέρεται στη λειτουργία του Δήμου Ερμιόνης με πλάγιο τρόπο.
Επειδή εγώ όμως έχω μάθει να απαντώ ευθέως,να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, των συμβούλων μου, των εργαζομενων του Δήμου μου και να Διοικώ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να προσπαθήσει να ρίξει ψεγάδι στο Δήμο Ερμιόνης .
……………………………..
Δημοσιεύω για την ενημέρωση των συνδημοτών μου το υπ΄αρθμόν 6238/25-11-2010 υπηρεσιακό έγγραφο σας προετοιμάζω για τη σωστή και διαφανή παράδοση - παραλαβή που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.


ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

του τέως Δήμου Ερμιόνης