eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Εντυπωσίασαν τους θεατές με τις χορευτικές τους φιγούρες οι μαθήτριες του Dance School--του Αθλητικού Κέντρου "ΑΔΩΝΙΣ"


Επιμέλεια : Εικονοσκόπιο
Εντυπωσίασαν τους θεατές με τις χορευτικές τους φιγούρες και τις επιδόσεις τους στη..."σκηνή" του Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου οι μαθήτριες του Dance School--του Αθλητικού Κέντρου "ΑΔΩΝΙΣ"-- που μαθαίνουν τα "μυστικά" τις χορογραφίας από την (πολυβραβευμένη και με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της) καθηγήτρια τους κ. Άντζελα Σταματάκη.
Οι μαθήτριες με τις πανέμορφες στολές, κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού για το ταλέντο τους, (που το εξελίσσουν καθημερινά με πολλή δουλειά και πολύωρες πρόβες), αλλά και για την αγάπη τους για την τέχνη του χορού!


Τα παιδιά της Ερμιονίδας με το περίσσιο ταλέντο, στα πλαίσια της χορευτικής παράστασης, (του αριστουργήματος της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας), "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων", απέδειξαν ότι χρόνο με το χρόνο "ανεβαίνουν" επίπεδο και έχουν "κερδίσει με το σπαθί τους" όχι μόνο την αποδοχή, τη στήριξη και τον θαυμασμό από τους λάτρεις του χορού στην Ερμιονίδα αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια μερικών από τους πιο καταξιωμένους χορευτές που διαπρέπουν σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο!
Εμείς ευχόμαστε στα παιδιά να συνεχίσουν να έχουν αυτό το "οικογενειακό" κλίμα μεταξύ τους και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να μας εντυπωσιάζουν, να μας κάνουν υπερήφανους και να διαφημίζουν τον τόπο μας με το ταλέντο τους!
Το μέλλον τους ανήκει και προδιαγράφεται λαμπρό γι΄αυτά τα παιδιά!
Τα παιδιά της "διπλανής πόρτας" της Ερμιονίδας!


 ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ



ΥΓ. Η Χορευτική παράσταση "Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων" πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου.