eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Παύλος Δαγρές: Εκτός του Εισαγγελέα θα πρέπει να ασχοληθεί και η ΕΥΠ



Εκτός του Εισαγγελέα θα πρέπει να ασχοληθεί και η ΕΥΠ



Πουταν…. Αποκαλούν πρώην Μονή αρμόδιοι  του Δήμου Ερμιονίδας.

Σε επίσημο έγγραφο που ανάρτισαν στο διαδίκτυο.

Και το εξωκλήσι του Άι – Γιάννη το χαρακτηρίζουν της λαμογιάς

Λέτε και ήταν έγγραφο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ.

Ποίες άραγε σκοπιμότητες είναι δυνατόν να εξυπηρετούν οι Εθνικά επικίνδυνοι αρμόδιοι του Δήμου Ερμιονίδας που εμπλέκονται στην ύποπτη …  αυτή υπόθεση με το να χυδαιολογούν σε βάρος των Ναών της Ορθοδοξίας προσβάλλοντας βάναυσα το θρησκευτικό  συναίσθημα των Ελλήνων και μάλιστα όλως τυχαία … λίγες μέρες πριν την άφιξη του φανατικού Κεμαλιστή Ερντογάν στην Ελλάδα ο οποίος επιδιώκει όπως και άλλοι Ισλαμιστές να ανεγερθούν όσο το δυνατόν περισσότερα «ΤΖΑΜΙΑ» στη χώρα μας.

Για το σκοπό αυτό Τουρκία και Σαουδική Αραβία διαθέτουν τεράστια χρηματικά … ποσά για να επιτύχουν τον στόχο τους.


Δώρο για τους Ισλαμιστές αποτελεί η απαράδεκτη ενέργεια των αρμοδίων του Δήμου Ερμιονίδας ατόπημα το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτούν οι Τούρκοι ισχυριζόμενοι ότι εσείς στην Ελλάδα δεν σέβεσθε τους Ναούς που έχετε εκεί  τότε γιατί διαμαρτύρεσθε που δεν επιτρέπουμε να επαναλειτουργήσει η Θεολογική σχολή της Χάλκης;  Ακόμα γιατί διαμαρτύρεσθε που έχουμε μετατρέψει την Αγία Σοφία σε «ΤΖΑΜΙ»  όπως και άλλες Ορθόδοξες εκκλησίες που βρίσκονται στην Τουρκία τις οποίες εμείς σεβόμαστε τιμούμε και προστατεύουμε, ως δικούς μας θρησκευτικούς χώρους λατρείας.

Και μη βρεθούν κάποιοι  να ισχυρισθούν μα πως είναι δυνατόν να μάθουν στην Τουρκία και να εκμεταλλευτούν το κατάπτιστο προαναφερόμενο επίσημο έγγραφο του Δήμου Ερμιονίδας.

Σας πληροφορούμε ότι πέραν του ότι έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, η Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ) βρίσκεται παντού στην Ελλάδα πολύ δε περισσότερο στην Ερμιονίδα την οποία ο Ιταλός Στρατηγός «DELLA CHISA» χαρακτήριζε ως το ΠΑΛΕΡΜΟ της Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι την δεκαετία του 1990 είχε συληφθεί στην Ελλάδα Συνταγματάρχης της ΜΙΤ παριστάνοντας τον διακινητή ναρκωτικών.

Φαίνεται οι πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει γύρω μας.

Εάν σήμερα τα σύνορα της καρδιάς του Ερντογάν φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη αύριο τα σύνορα της καρδιάς του επόμενου Ερντογάν θα φθάνουν μέχρι την Ερμιονίδα ….

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος και εξαιτίας του χρόνου (άφιξη Ερντογάν) τελέσεως της παράνομης και Εθνικά επικίνδυνης ενέργειας αρμοδίων του Δήμου Ερμιονίδας είμαστε βέβαιοι ότι η ΕΥΠ  θα επιληφθεί του θέματος.

Στην υπόθεση αυτή τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πολλά.

Και οι αμφιβολίες ότι στο θέμα αυτό εμπλέκονται πολλοί πολλαπλασιάζονται.

Δικαιολογημένα άλλωστε αφού το χυδαίο αυτό έγγραφο του Δήμου έμεινε αναρτημένο στο διαδίκτυο για 24 ώρες. Πως τόσο χρονικό διάστημα δεν υπέπεσε στην αντίληψη του εκεί Δημάρχου.

Το χυδαίο αυτό έγγραφο απεσύρθη λίγα λεπτά αργότερα αφού επικοινωνήσαμε με την Μητρόπολη Ύδρας και συγκεκριμένα με τον Αρχιερατικό Ακίνδυνο ενημερώνοντάς τον για το κατάπτιστο έγγραφο του Δήμου το οποίο μέχρι πριν επικοινωνήσουμε ο θρησκευτικός λειτουργός αγνοούσε. 



.

ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Κιν. 6943570958