eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

"Στις 4 Φλεβάρη ας ενώσουμε τις φωνές μας στο συλλαλητήριο της Αθήνας.."

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ ΜΙΛΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:
 
"Στις 4 Φλεβάρη ας ενώσουμε τις φωνές μας στο συλλαλητήριο της Αθήνας.."
Ξέρετε ποιοι μας αποτρέπουν από το να πάμε στο συλλαλητήριο;
Αυτοί που μας προέτρεπαν να πάμε στα...αλήστου μνήμης συλλαλητήρια των..."αγανακτισμένων".
Ξέρετε ποια κανάλια σνομπαραν το συλλαλητήριο της Κυριακής;
Τα ίδια κανάλια που για τους "αγανακτισμένους" έβγαζαν κάθε μισή ώρα έκτακτο Δελτίο!
Ξέρετε ποιοι αποκαλούν "φασίστες" και "εθνικιστές" εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας;
Τα ίδια κόμματα που μας έβαλαν στο μνημόνιο, ( μαζί με τους υποστηρικτές τους) , τα οποία στο....όνομα της καταπολέμησης του ελληνικού "εθνικισμού" δεν διστάζουν να υποστηρίζουν τις θέσεις των ακραίων διεκδικήσεων εις βάρος της Ελλάδας γειτονικών χωρών!
Να είστε σίγουροι ότι μέχρι τις 4 Φλεβάρη, (που είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο της Αθήνας), οι ύβρεις, η τρομοκρατία, ο χλευασμός και η προβοκάτσιες θα πάρουν μορφή...χιονοστιβάδας!
Νομίζουν οι αθεόφοβοι ότι μπορούν να τα βάλουν με έναν ολόκληρο λαό!
Έχουν την απαίτηση ότι μετά από όλα όσα έχουν ψηφίσει τα 8 τελευταία χρόνια (έχοντας οδηγήσει στα πρόθυρα της διάλυσης την χώρα και τον κόσμο στην απελπισία), θα εξακολουθούμε να τους πιστεύουμε η να τους κοιτάζουμε...αποχαυνωμένοι από το...ηγετικό και δαιμόνιο πολιτικό τους μυαλό!
Από προχθές έχουν...ξαμολυθει τα troll τους στο διαδίκτυο τα οποια-πιστά στην υπηρεσία του κόμματος που υποστηρίζουν- κάνουν δήθεν...δακρυβεχτες και...βαρυσημαντες αναρτήσεις στα social media δήθεν για το...καλό μας, δήθεν για να μας...προστατέψουν απο τον...."εθνικισμό"!
Μην μασάτε! Μην τους υπολογίζετε!
Οι ίδιοι μας έλεγαν ότι τα μνημόνια είναι για το καλό μας!
Οι ίδιοι είναι που εταζαν "λαγούς και πετραχήλια" για να πάρουν τις καρέκλες της εξουσίας και μετά ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ τον λαό που τους εμπιστεύτηκε εφαρμόζοντας τις ίδιες πολιτικές τις οποίες κατεγγελναν με...δριμύτητα!
Οι ίδιοι είναι που στο περιβόητο δημοψήφισμα ΕΞΑΠΆΤΗΣΑΝ--για πολλοστή φορά-- τον ελληνικό λαό κάνοντας το "Όχι"... "ναι" μέσα σ'ένα βράδυ!
Γι'αυτό ας κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας μια φορά!
Με εφόδια την αγάπη για την πατρίδα μας, ενωμένοι, υπερασπιζόμαστε την ιστορία της Ελλάδας και την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Θυμίζω οτι ανάλογο....
Bullying είχε δεχθεί και ο κυπριακός λαός το 2004 οτι δηλαδή είναι δώρο-άδωρο να αγωνιστούν ενάντια στο σχέδιο Αναν κι' όμως! Τους αγνόησαν, ενώθηκαν και ΝΙΚΗΣΑΝ!
Εμείς είμαστε ο κυρίαρχος λαός!
Εμείς έχουμε τη δύναμη και εμείς θα νικήσουμε και θα ανακτήσουμε την ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ μας για την ΕΛΛΑΔΑ!
Άλλωστε....
"θέλει ΑΡΕΤΗ και ΤΟΛΜΗ η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"...