eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ερμιόνης ενημερώνει τις Εφημερίδες και τις ιστοσελίδες της Αργοναυπλίας...

και στις ιστοσελίδες της Ερμιονίδας κάνει τον... <<Κινέζο>>!
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΑΜΙΛΛΑΣ ΓΙΑ... ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!

Η έλλειψη συνεργασίας από πλευράς  Περιφέρειας Πελοποννήσου ελπίζουμε να γίνει ''παράδειγμα και μάθημα'' στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης  Ερμιόνης  για ευγενή επικοινωνιακή άμιλλα, ιδιαίτερα προς συμπολίτες που έχουν προβάλλει τα θετικά σημεία του τέννις στην Ερμιόνη(παρά την δυσφορία αρκετών συμπολιτών μας για διάφορες διαδικασίες και λειτουργίες των εκεί... γηπέδων)!
Το σχόλιο αυτό ούτε παράπονο εκφράζει, ούτε... ''σκηνή ζηλοτυπίας'' καταγράφει,άλλωστε το Εικονοσκόπιο δεν έχει ανάγκη απ΄αυτά και το ξέρουν όλοι!

Απλά κάποιες φορές ο επαναπροσδιορισμός ορισμένων αξιών(φιλότιμο, μπέσα,η αχαριστία,η υποστήριξη του τόπου μας) επιβάλλεται και είναι αναγκαίος.

Όπως και να έχει αυτές οι συμπεριφορές αποκλεισμού δεν τιμούν σε καμία περίπτωση τον  Αθλητικό  Όμιλο Αντισφαίρισης  Ερμιόνης...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ


Υ.Γ:ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΠΟΝΤΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
(πάντως στο 1ο τουρνουά open τεννις στην Ερμιόνη δν είδαμε κανέναν απ΄το Ναύπλιο...και μετά ζητούν προβολή δραστηριοτήτων, τουρισμού της περιοχής μας, στήριξη απο τον εκάστοτε Δήμαρχο, βοήθεια(οικονομική-επικοινωνιακή κ.α) απο συμπατριώτες μας και άλλα)