eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ:''Σιγή ιχθύος του Δημάρχου Ερμιονίδας για το καμένο και ολοσχερώς καταστραμμένο αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΕΡ''



Σιγή ιχθύος του Δημάρχου Ερμιονίδας για το καμένο και ολοσχερώς καταστραμμένο αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΕΡ 

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,

πέρασαν 20 μέρες από την ολική καταστροφή του δημοτικού αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΕΡ, εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε αυτό, κατά την διαδρομή του από Κρανίδι προς Ερμιόνη τις μεταμεσονύχτιες ώρες και από την πλευρά του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή έχουμε σιγή ιχθύος.

Το ευχάριστο είναι ότι ο οδηγός του οχήματος κ. Πάλλης Ιωάννης, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ, βγήκε από το φλεγόμενο αυτοκίνητο σώος και αβλαβής.

Το δυσάρεστο είναι ότι καταστράφηκε ένα δημοτικό αυτοκίνητο εξαιτίας του κ. Δημάρχου Ερμιονίδας, ο οποίος δεν τηρεί και καταστρατηγεί κατ’ εξακολούθηση την Εγκύκλιο 226/7007/30-3-2010 του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τις υποχρεώσεις των οδηγών κρατικών αυτοκινήτων:



Και το περίεργο της υπόθεσης, είναι ότι καταστρατηγούνται από τον κ. Δήμαρχο Ερμιονίδας, οι όροι της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου για την έγκριση κατ’ εξαίρεση οδήγησης υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου Ερμιονίδας από ιδιώτες αιρετούς, που αναφέρει επί λέξει: «Οι ανωτέρω πρέπει να επιδεικνύουν την επιβαλλόμενη επιμέλεια για τα εν λόγω οχήματα και θα είναι υπεύθυνοι για κάθε υπαίτια βλάβη ή φθορά τους.»

Πέρυσι κ. Δήμαρχε επιτρέπατε να διανυκτερεύει άλλο Δημοτικό αυτοκίνητο στον Άγιο Αιμιλιανό και μετά την παρέμβασή μου συμμορφωθήκατε.

Φέτος όμως επιτρέψατε να διανυκτερεύει στην Ερμιόνη το δημοτικό αυτοκίνητο της ΔΕΥΑΕΡ που καταστράφηκε ολοσχερώς φλεγόμενο και να ταξιδεύει παράνομα τις μεταμεσονύχτιες ώρες προς Ερμιόνη με σκοπό να διανυκτερεύσει εκεί, ενώ θα έπρεπε να διανυκτερεύει έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΕΡ στον Άγιο Παντελεήμονα Κρανιδίου.   

Δηλαδή Δήμαρχε, αυτήν την ολική καταστροφή του αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΕΡ θα την πληρώσουν πάλι οι Δημότες μας και όχι αυτοί που παρανόμησαν καταστρατηγώντας τις ως άνω διατάξεις;;;

Άστε λοιπόν στην άκρη τους λεονταρισμούς και τις απειλές για μηνύσεις και παρεμβάσεις Εισαγγελέων κατά εμού ισχυριζόμενοι ότι σας συκοφαντώ εσένα και την ΔΕΥΑΕΡ και παρεμποδίζω το τεράστιο….. έργο σας των χαρατσιών και των απευθείας αναθέσεων,

και εάν έχεις τα κότσια και το φιλότιμο Δημήτρη Σφυρή, στείλε αυτή την υπόθεση του καμένου δημοτικού αυτοκινήτου στην Κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, αφού υπάρχουν καταγεγραμμένα τα συμβάντα του περιστατικού στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ερμιονίδας.

Εάν δε το πράξεις αυτό Δήμαρχε, θα με αναγκάσεις, παρόλο που δεν είναι στον χαρακτήρα μου, να το πράξω εγώ, ενημερώνοντας για το θέμα την Κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου προκειμένου να ερευνήσει αυτήν την τραγική υπόθεση.

Δημήτρη Σφυρή, δεν έχουν άλλα χρήματα οι Δημότες μας για να πληρώνουν τα χαράτσια, τους τζερεμέδες και τις πυρκαγιές της ΔΕΥΑΕΡ που εσύ επέλεξες αυτούς που την διοικούν σήμερα.



Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας