eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ



ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ
Γράφει ο Απόστολος Λαδάς


‘’ Νύχτα γεμάτη θαύματα’’΄΄ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί  η βραδιά της Τρίτης 4 Ιουλίου  στην γραφική Κοιλάδα
όπου έγινε η Συναυλία Χορωδιακής Μουσικής του Μόντρεαλ του Καναδά, στο Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας  με την αρωγή του Δήμου Ερμιονίδας,  του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης και του Εφημέριου του Ναού Πατέρα Θεμιστοκλή Μπάζο.
Η πολυφωνικήΧορωδία ,οι τέσσεριςΣολίστ, δύο Σοπράνο, δύο Βαρύτονοι και η Μαέστρος της, καθήλωσαν κυριολεκτικά το κοινό,  με την,  απαράμιλλης ποιότητας απόδοσηκλασσικών, φολκλορικών ρουμανικών και εκκλησιαστικών κομματιών.
Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κοιλάδας κύριος Πάνος Φλωρής,οι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΕρμιονίδας,κ. Απόστολος Λαδάς,( ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση εκ μέρους του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Δημήτρη Σφυρή και συνεχάρη τους Χορωδούς για την άκρως τιμητική  παρουσία τους στον τόπο μας),κ.Γιάννης Δημαράκης,κ. Γιάννης Ρούσσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Χρήστος Δάγκλης, ο Πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης κ. Δημήτρης  Βαρσόπουλος,  ο Μαέστρος του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης κ. Τάκης Μανιάτης , μέλη της Ορχήστρας και του Χορωδιακού Εργαστηρίουτου, και η Πρόεδρος τουΙστορικού Λαογραφικού Μουσείου Ερμιόνηςκ. Τίνα Αντωνοπούλου Δημαράκη.





Στο τέλος αυτού του μοναδικού μουσικού ταξιδιού, ο Μαέστρος κ. Μανιάτης, φανερά συγκινημένος, με τον δικό του τρόπο, τόνισε την σημαντικότητα τέτοιων εκδηλώσεων που στοχεύουν στην ηθική και ψυχική ανάταση του ανθρώπου.  
 ‘’Νύχτα γεμάτη θαύματα’’.
0