eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑ-ΙΓΜΕ-ΜΕΘΟΔΟΣ ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ LINGUAPHONE

Φωτογραφία του Δημήτριος Σφυρής.
Δημοτικό Συμβούλιο. Θέμα η αποκατάσταση των χωματερών μέσα και έξω απο το δεματοποιητή. Μέχρι χθές σύσσωμη η αντιπολίτευση εναντιόνονταν στην ολική αποκατάσταση των χωματερών.
Χθές ήρθαν τα αποτελέσματα δειγματοληψιών απο το ΙΓΜΕ για την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, την ύπαρξη χρωμίου στις Δημοτικές γεωτρήσεις και ότι διέδιδαν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Κατέρρευσαν οι μύθοι και η κινδυνολογία που ένωνε όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.


Υπερψηφίστηκε η μελέτη κι απο την μείζονα αντιπολίτευση. Άκαμπτοι οι επικεφαλής της ελάσσονος κ. Λάμπρου και κ. Τόκας. Ο κ. Λυμπερόπουλος μονίμως αρνητικός απουσίαζε για άλλη μια φορά. Ζήτησαν αναβολή μέχρι Δευτέρα, αμφισβητώντας την μελέτη του ΙΓΜΕ(Ινστιτούτο Γεωλογικών και μεταλλευτικών ερευνών)Δηλ. Ο θεσμοθετημένος τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας χρήζει ελέγχου απο τον κ. Λάμπρου και τον κ. Τόκα. Πού φτάσαμε?? Να αμφισβητούν πολύμηνη έρευνα ομάδας επιστημόνων και κρατικών εργαστηρίων οι κκ Λάμπρου και Τόκας?? Να ζητούν αναβολή για δυό μέρες, ώστε να μελετήσουν και να εξετάσουν την ορθότητα των γνώσεων των επιστημόνων και της εγκυρότητας των εργαστηρίων. Να δούν τις χημικές αναλύσεις, τις γεωλογικές εκτιμήσεις, χάρτες και διαγράμματα, περιβαλλοντικές εκτιμήσεις,διαπιστώσεις κλπ κλπ.
Δεν πρόλαβα να τους ρωτήσω πώς θα το"κατορθώσουν". Αποκτά παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ποιά μέθοδο διήμερης εκπαίδευσης χρησιμοποιούν???
Της υπνοπαιδείας,την linguaphone ή κάποια άλλη μέθοδο και την κρατούν κρυφή??!!!!!
Σε ένα Σαββατοκύριακο ??!!!!!όταν οι άλλοι χρειάζονται χρόνια εξειδικευμένων σπουδών μεταπτυχιακά, εμπειρία, εργαστήρια κλπ κλπ. Προβλέπω αύξηση εκπαιδευτικού τουρισμού στην περιοχή μας. Γιατί τόση εμμονή?? Να αρνούνται απροκάλυπτα την αποκατάσταση της χωματερής που ο κ. Λάμπρου δημιούργησε και ο κ. Τόκας σαν ενεργός πολίτης ανέχθηκε?? Κάθε φορά κι αλλο πρόσχημα. Προσπαθούν να πείσουν, ότι τα χείδην σκουπίδια είναι πιο επικίνδυνα απο τα δεματοποιημένα όταν αποκατασταθούν. Προτιμούν να παραμείνουν ως έχουν.
Έψαξα αλλά δεν άκουσα κάτι στην liguaphone. Το κακό είναι οτι δεν κοιμάμαι πολύ, ώστε να μάθω μέσω της μεθόδου
υπνοπαιδείας τα πάντα σε ένα Σαββατοκύριακο.
Σοβαρότατοι εμμένουν στις προτάσεις τους για την διατήρηση των χωματερών απο τον κ. Λάμπρου σε αντιπρόταση της διαχείρισης που κάνει ο Δήμος και στην δημιουργία ΧΥΤΑ
(χώρο υγιειονομικής ταφής) απο τον κ. Τόκα στα Δίδυμα.Τι άλλο θα ακούσουμε??!!
Μπορούμε όμως να μάθουμε.