eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ο Δαγρές απαντά στο αίτημα του Παναγιώτη Αποστόλου για συνεργασία.

Ο Δαγρές απαντά θετικά στο αίτημα του Παναγιώτη Αποστόλου  για συνεργασία.  

''Και επιμένετε σε αυτό γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια το Υπουργείο Εσωτερικών που την ενέργεια σας αυτή τη χαρακτηρίζει μη ΝΟΜΙΜΗ!!!''


Ιδού η απάντηση Δαγρέ: 

Αγαπητέ Παναγιώτη κατ’ αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια που απέδωσες δημόσια στα μέλη του Σωματείου της «ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ», αναγνωρίζοντας έτσι το δύσκολο αγώνα που διεξάγουμε.
Ειλικρινά χαρήκαμε με την επιθυμία που εξέφρασες δημόσια να συνεργαστούμε για την πάταξη της διαφθοράς.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα αγαπητέ Παναγιώτη διότι στο πρόσωπο σου βλέπουμε όχι μόνο ένα προσωρινό συνεργάτη αλλά και ένα μελλοντικό μέλος του Σωματείου μας εφόσον το θελήσεις.
Μαζί λοιπόν θα προχωρήσουμε να αποκαλύψουμε αυτούς που ζουν εις βάρος άλλων, όπως πολύ ορθά τονίζεις στην ανακοίνωση σου.
Αγαπητέ Παναγιώτη τα προβλήματα της περιοχής μας είναι γνωστά, πολλά και διάφορα. Ένα από αυτά από τα πλέον εμφανή έχει να κάνει με την καταπάτηση και παράνομη ιδιοποίηση των Δημοσίων ακτών. Όπου εκεί κάποιοι που ζουν εις βάρος άλλων όπως ορθά αναφέρεις έχουν οικοδομήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ, έχουν κτίσει βίλλες στους αιγιαλούς, έχουν περιφράξει ακτές, έχουν αποκλείσει τους πολίτες να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα.
Αγαπητέ Παναγιώτη ως Δημοτικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ που είσαι, η συμβολή σου θα είναι μεγάλη στη προσπάθεια που καταβάλουμε να καταγράψουμε όλα τα παραπάνω κτίσματα που έχουν ανεγερθεί στους Αιγιαλούς. Να βρούμε ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες. Να δούμε ποιοι εργολάβοι….. συνήργησαν στην παρανομία και έκτισαν για λογαριασμό άλλων παράνομα σε δημόσιους χώρους. 

Να μάθουμε ποιοι ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ σχεδίασαν και επέβλεπαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τις αυθαίρετες εργασίες στους Δημόσιους Αιγιαλούς. Και όλους τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ αυτούς να τους Δημοσιοποιήσουμε αγαπητέ Παναγιώτη έτσι ώστε οι πολίτες να τους μάθουν για να μην παραπλανηθούν καμία φορά και τους ψηφίσουν και τους κάνουν ακόμη και ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ!!! (εάν θέσουν υποψηφιότητα).
Θεωρούμε άδικο παράνομο και προκλητικό εάν η ΔΕΥΑΕΡ παρέχει νερό σε αυθαίρετες βίλες κτισμένες σε δημόσιους χώρους τη στιγμή που κάποιοι της ΔΕΥΑΕΡ έκοψαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ το νερό σε ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ στην Ερμιόνη επειδή δεν πλήρωσε το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 80% για τα έτη 2012, 2013, 2014 το οποίο το Υπουργείο Εσωτερικών έχει αποφανθεί ότι είναι μη ΝΟΜΙΜΟ!!
Την προαναφερόμενη υπόθεση έχει καταγγείλει Δημόσια ο πρώην Δήμαρχος Ερμιόνης κ. Ανάργυρος Λεμπέσης, πρώην φίλος και υποστηρικτής του Δημάρχου κ. Σφυρή.
Στο Ηλιόκαστρο η ΔΕΥΑΕΡ έχει κόψει το νερό στον κ. Σταμάτη Χατζίκο 30 και πλέον ημέρες επειδή δικαιολογημένα αρνείται να πληρώσει το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 80%.
Θα ήθελα αγαπητέ Παναγιώτη να τοποθετηθείς Δημόσια για το αν θεωρείς ότι το χαράτσι που επέβαλε η ΔΕΥΑΕΡ στους Δημότες του πρώην Δήμου Ερμιόνης είναι κατά την άποψη σου Νόμιμο, ηθικό και δίκαιο.
Υπενθυμίζω να σε διευκολύνω το ορθό ερώτημα που έθεσες: «Γιατί η ΔΕΥΑΕΡ δεν είχε εκδώσει λογαριασμούς στον πρώην Δήμο Ερμιόνης τα τρία πρώτα χρόνια ένταξης δηλαδή το 2012, 2013, 2014.
Αγαπητέ Παναγιώτη για την παράβαση αυτή δεν ευθύνονται οι Δημότες του πρώην Δήμου Ερμιόνης.
Εμείς πιστεύουμε ότι υπεύθυνοι γιαυτό ήταν η τότε Δημοτική Αρχή και συνυπεύθυνοι η τότε δημοτική αντιπολίτευση ( όπως ο νυν Δήμαρχος κ. Σφυρής) που εσιώπησε συνένεσε και δεν κατήγγειλε ως όφειλε τα μη νόμιμα.
Ο κ. Εισαγγελέας που έχει επιληφθεί του θέματος θα αποφανθεί.
Αγαπητέ Παναγιώτη ας εξετάσουμε την περίπτωση του 80% που η ΔΕΥΑΕΡ επέβαλε αναδρομικά για τα έτη 2012, 2013, 2014 στους δημότες του πρώην Δήμου Ερμιόνης αν είναι δίκαιο. Διότι ΝΟΜΙΜΟ δεν είναι αφού το Υπουργείο Εσωτερικών δια του Υφυπουργού έχει τοποθετηθεί στη βουλή για το θέμα αυτό μετά από επερώτηση του βουλευτή κ. Μανιάτη, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια σας να επιβάλετε δηλαδή αναδρομικό χαράτσι 80% ότι είναι πράξη μη ΝΟΜΙΜΗ.
Και εσείς δυστυχώς για σας δεν έχετε ακόμα συμμορφωθεί.
Αγαπητέ Παναγιώτη πέντε χρόνια που υπηρέτησα ως Γιατρός στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου συνάντησα κάποιους Δημόσιους Υπαλλήλους και Δημοτικούς Συμβούλους κρατούμενους οι οποίοι είχαν καταδικαστεί διότι είχαν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια – όπως εσείς της ΔΕΥΑΕΡ – αποφάσεις των αρμόδιων Υπουργείων.
Κάποιοι από αυτούς παρότι ήταν φυλακή ισχυρίζοντο ακόμα ότι είχαν το δίκιο και ότι το λάθος το είχαν τα Υπουργεία.
Αγαπητέ Παναγιώτη αναλύοντας τα περί δικαίου και αδίκου εκθέτουμε τα εξής παραδείγματα με αριθμούς.
Οι οικογένειες κατά μέσο όρο καταναλώνουν το τετράμηνο μέχρι 40 κυβικά νερού.
Να δούμε τώρα πόσο χρεωνόταν το κυβικό στους Δημότες του Διδύμου τα έτη 2012, 2013, 2014 που ανήκαν στον πρώην Δήμο Κρανιδίου και πόσο χρεωνόταν το κυβικό νερού τα αντίστοιχα έτη στους Δημότες Ηλιοκάστρου που ανήκαν στον πρώην Δήμο Ερμιόνης.
Στα Δίδυμα από 0-40 κυβικά κατανάλωσης το κυβικό νερού χρεωνόταν 0,19 ευρώ και επιβαρύνοντο οι καταναλωτές, επί πλέον με το 80% δηλαδή η τελική τιμή ανά κυβικό ανήρχερτο στα 34,20 ευρώ.
Στο Ηλιόκαστρο την ίδια χρονική περίοδο για τα αντίστοιχα κυβικά από 0-40 οι δημότες χρεώνονταν 0,35 το κυβικό χωρίς το 80% το οποίο ουσιαστικά είχε ενσωματωθεί στην τιμή, ανά κυβικού.
Ζητάει σήμερα η ΔΕΥΑΕΡ οι Δημότες Ηλιοκάστρου να πληρώσουν και αυτοί για τα έτη 2012, 2013, 2014 ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ το 80% επειδή το είχαν πληρώσει οι Δημότες Διδύμων.
Δηλαδή 0,35x80%=0,63!!!! ευρώ το κυβικό. Και αυτό για σας είναι ηθικό και δίκαιο. Και επιμένετε σε αυτό γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια το Υπουργείο Εσωτερικών που την ενέργεια σας αυτή τη χαρακτηρίζει μη ΝΟΜΙΜΗ!!!
Στο χέρι σας είναι να αμφισβητήσετε και τις δικαστικές αποφάσεις που θα ακολουθήσουν εάν είναι αντίθετες με τα πιστεύω σας.
Άλλωστε αγαπητέ Παναγιώτη όπως ανέφερα προηγουμένως στις φυλακές που υπηρέτησα συνάντησα κρατούμενους πρώην Δημοτικούς Συμβούλους που ισχυρίζοντο ακόμα ότι αυτοί ενεργούσαν σύμφωνα με τον νόμο και ότι παρανομούσαν τα Υπουργεία και τα Δικαστήρια που τους καταδίκαζαν.
Να μην αναφερθούμε σε άλλες περιπτώσεις που η εξουσία έστειλε κάποιους σε άλλα ιδρύματα να παριστάνουν τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Ναπολέοντα.
Η συνέχεια στο επόμενο.


ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΓΡΕΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ