eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

'''ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΣΦΥΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ...''



ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΥΡΗ
* Άμεσα να επιστρέψεις το παράνομο χαράτσι του νερού στους Δημότες Ερμιόνης, Θερμησίας και Ηλιοκάστρου

*Εσύ όμως Δημήτρη Σφυρή, είχες τον πονηρό σκοπό σου!!!
Εσύ παραχώρησες το δημαρχιακό αυτοκίνητο να το κυκλοφορεί μέρα και νύχτα η μια και μοναδική Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας, χαρατσώνοντας τους Δημότες με επιπλέον έξοδα, δίχως να ντρέπεσαι και να κοκκινίζεις.

Κύριε Δήμαρχε,

για να καλύψεις την ανικανότητά σου και την ανυπαρξία σου, συνεχίζεις τα ψέματα και τις συκοφαντίες μέσω αναρτήσεων στο Facebook.

Δεν σου έφταιξε κανένας όταν έχασες στην πρώτη δημαρχιακή θητεία σου, το έργο της Αποχέτευσης Κρανιδίου – Κοιλάδας – Πορτοχελίου.

Τότε εσύ διατυμπάνιζες, για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα της αποτυχίας σου και έριχνες τις ευθύνες στην “αμαρτωλή” ΔΕΥΑΚ.

Τώρα μας λες ότι η ΔΕΥΑΕΡ είναι αποτελεσματική και διαφανής και αναφέρεσαι στην πολύχρονη θητεία μου στον Δήμο.

Σου απαντώ για άλλη μια φορά, την στρατηγική και την πολιτική που εφαρμόζει η ΔΕΥΑΕΡ την χαράσσει πάντα ο Δήμαρχος και όχι οι σύμβουλοι και τα μέλη της, που εσύ έχεις επιλέξει να εκτελούν τις εντολές σου.

Εγώ ούτε Δήμαρχος διετέλεσα, ούτε και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΡ.

Πάντως στο ξαναλέω Δήμαρχε Σφυρή, από την πολύχρονη θητεία μου στο Δήμο έχω αποκτήσει την εμπειρία και μπορώ να κρίνω τις ενέργειές σου και τις πράξεις σου.

Δεν σου έφταιξε κανένας που σήμερα έχουν διακοπεί και είναι παρατημένα, σκαμμένα και ανακατεμένα τα έργα της ύδρευσης στο Κρανίδι και της Αποχέτευσης στο Κρανίδι, στην Κοιλάδα και το Πορτοχέλι.

Δεν σου έφταιξε κανένας και δεν σε εμπόδισε κανένας μέχρι σήμερα, να υλοποιήσεις το πρόγραμμα της αποκατάστασης των σκουπιδιών του Κάμπου Κρανιδίου - Κοιλάδας, που ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε, αποδεχόμενο την χρηματοδότηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Δεν σου έφταιξε κανένας και δεν σε εμπόδισε κανένας μέχρι σήμερα, να υλοποιήσεις την αποκατάσταση της χερσαίας ζώνης της Κόστας και της ευρύτερης περιοχής.

Δεν σε εμπόδισε κανένας να προμηθευτείς σύγχρονο Δημαρχιακό οικονομικό αυτοκίνητο, σύμφωνα με την εισήγησή σου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εσύ όμως Δημήτρη Σφυρή, είχες τον πονηρό σκοπό σου!!!

Αυτό το παλιό και ασύμφορο δημαρχιακό αυτοκίνητο που έκαιγε πολύ, όπως μας έλεγες για να το αντικαταστήσεις,

Εσύ το παραχώρησες να το κυκλοφορεί μέρα και νύχτα η μια και μοναδική Αντιδήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας, χαρατσώνοντας τους Δημότες με επιπλέον έξοδα, δίχως να ντρέπεσαι και να κοκκινίζεις.

Σας το ξαναλέω!!!! Συμμαζευτείτε επιτέλους!!!! Μην προκαλείτε τους Δημότες μας, με την συμπεριφορά σας!!!

Δεν σου έφταιξε κανένας που χαράτσωσες παράνομα τους Δημότες της Ερμιόνης, της Θερμησίας και του Ηλιοκάστρου, με την παράνομη επιβολή του τέλους 80% στους καθυστερημένους λογαριασμούς ύδρευσης και σήμερα προσπαθείς να αποφύγεις την επιστροφή των χρημάτων, αρνούμενος να συμμορφωθείς με την εντολή του Υπουργού Εσωτερικών που είναι Προϊσταμένη Αρχή.

Συμμορφώσου με την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και βρες τον τρόπο να επιστέψεις άμεσα το χαράτσι στους θιγόμενους Δημότες.

Σου υπενθυμίζω για μια ακόμα φορά τα επίμαχα σημεία του εγγράφου του Υπουργού Εσωτερικών που δικαιώνουν τους θιγόμενους Δημότες μας.









Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής

Τάσος Γ. Λάμπρου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας