eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ...

''ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ 80% ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ... ''
ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ...

Συμμόρφωση σύμφωνα με την απάντηση του Υφυπουργού
Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μπαλάφα στην 192/7-10-2016 Ερώτηση του
Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Μανιάτη

Κύριοι, σας είχα επισημάνει να τηρήσετε τις υποδείξεις του υπ. αριθμ. πρωτ. 23503/15-10-2015 εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών, που σας έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν έπρεπε να επιβάλλετε το τέλος του 80% στους καθυστερημένους λογαριασμούς των ετών 2012, 2013, 2014 στον τέως Δήμο Ερμιόνης (Ερμιόνη, Θερμησία, Ηλιόκαστρο). 

Σας επισυνάπτω την υπ. αριθμ. πρωτ. 192/7-10-2016 Ερώτηση του Βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Μανιάτη, μετά από καταγγελίες θιγόμενων Δημοτών, και την υπ. αριθμ πρωτ. 2629/01-11-2016 Απάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μπαλάφα, όπως αναρτήθηκαν στο ιστολόγιο της Βουλής των Ελλήνων μέσα στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. Σας παρακαλώ να συμμορφωθείτε το συντομότερο δυνατό με τις υποδείξεις του κυρίου Υφυπουργού, όπως ξεκάθαρα αναφέρει επί λέξη: 

“Ως εκ τούτου, έως την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας της ενιαίας τιμολογιακής πολιτικής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης και του καθορισμού των τελών ύδρευσης για την εν συνόλω περιφέρεια του δήμου, ισχύει στη Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης το προηγούμενο τιμολόγιο που είχε καθορίσει ο πρώην δήμος Ερμιόνης.”

 Αναστάσιος Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
“Προοδευτική Συμμαχία Eρμιονίδας