eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

''ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΓΚΛΗ''

 
κ. Κουτούβαλη,

 Με μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα από το διαδίκτυο για την αίτηση που καταθέσατε χθες Παρασκευή 01/07/2016 και ώρα 13.30, αναφορικά με το θέμα της πυρασφάλειας στο ΜΠΙΣΤΙ, την οποία δημοσιοποιήσατε πριν λάβω γνώση για την ύπαρξή της. Τα κίνητρά σας άγνωστα, αλλά σίγουρα ιδιοτελή, αφού όσα αναφέρετε είναι ψευδή και παραπλανητικά. Σας θυμίζω λοιπόν τα παρακάτω.
1.Κατά την συζήτηση στο Κοινοτικό Συμβούλιο του θέματος "Συγκρότηση του τοπικού οργάνου πολιτικής προστασίας Ερμιόνης" ενημέρωσα το συμβούλιο για το σύστημα πυροπροστασίας στο ΜΠΙΣΤΙ και συγκεκριμένα.
α.Έγινε εξαερισμός του δικτύου, το οποίο ευρίσκεται πλέον υπό πίεση και ειναι έτοιμο να λειτουργήσει.
β.Ο προιστάμενος πολιτικής προστασίας του Δήμου κ. Πασιαλής κάλεσε τον εργολάβο του έργου κ. Δαγρέ, να εξηγήσει και παρουσιάσει τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε παρουσία του κ. Πασιαλή, του προέδρου της κοινότητας και κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα αποτελέσματα αυτής της επίδειξης μετέφερα στο συμβούλιο κ. Κουτούβαλη και όχι τις προσωπικές μου εκτιμήσεις.
2.Στην συνέχεια σας ενημέρωσα ότι θα ζητήσω αντί ενημέρωσης να πραγματοποιθεί άσκηση ετοιμότητας, στην οποία θα συμμετέχουν εκτός από τα μέλη του συντονιστικού οργάνου και εθελοντές. Σας ενημερώνω λοιπόν ότι η άσκηση αυτή έχει δρομολογηθεί και η ημερομηνία θα καθοριστεί από τον προιστάμενο πολιτικής προστασίας του Δήμου και την Πυροσβεστική πολύ σύντομα.
Την επίσημη αυτή ενημέρωση του  προέδρου προς το συμβούλιο κρίνετε ανεύθυνη? Γιατί δεν μας εξηγείτε τους λόγους. Ποιά είναι τα περιστατικά που σας απέκρυψα? Μήπως ενοείτε την εστία πυρκαιάς στο ΜΠΙΣΤΙ στις11/5/2016. Την ημέρα αυτή κ. συνάδελφε ήμουν στην Αθήνα με τον κ. Δήμαρχο για σοβαρή υπόθεση της κοινότητάς μας και ενημερώθηκα για το περιστατικό τηλεφωνικά. Εσείς δεν ζείτε στην Ερμιόνη κ, Κουτούβαλη? Δεν το μάθατε? Η μήπως η πληροφόρησή σας ειναι επιλεκτική.
Τέλος αγαπητέ συνάδελφε, μαθήματα περιβαλλοντικής ευαισθησίας δεν δέχομαι από εσάς. Η πορεία μου το έχει δείξει. Και μην ξεχνάτε ότι η πρώτη αίτηση για την πυρασφάλεια στο ΜΠΙΣΤΙ, κατατέθηκε από εμένα στον πρώην Δήμο Ερμιόνης το 1995
Τα υπόλοιπα κατά την συζήτηση τηε αίτησής σας στο Κοιν. Συμβούλιο.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ
           ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΓΚΛΗΣ