eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

''ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Κατάλαβες Δαμαλίτη , ότι τα έκανε όλα μούσκεμα και δεν ξέρεις πώς θα ξεμπλέξεις από αυτήν την ιστορία ;;;

''Ο ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ 
WHO IS WHO??? ''


Γράφει ο  Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Διερωτόμαστε όλοι οι ασχολούμενοι με το ιντερνετ , καταλαβαίνει τι κάνει με το να προσβάλει συμπολίτες μας γιατί οι ιδέες τους δεν συμβιβαδίζουν με τις δικές του και κανακευοντας τον απερχόμενο δήμαρχο του δήμου Ερμιονίδας και την παραταξή τους,νομίζοντας ότι τους προσφέρει υπηρεσία, δεν καταλαβαίνει ,ότι τους βουλιάζει περισσότερο στην αποτυχία τους. 

Αυτός είσαι εσύ Σταμ. Δαμαλίτη, με αυτά που γράφεις στο μπλόγκς σου όπως στην περίπτωση της νέας χωματερής που δημιουργήθηκε δίπλα στην ανεξέλεκτη χωματερή του δεματοποιητή στον <<ΣΤΑΥΡΟ-ΔΙΔΥΜΑ>>.
Και τι έγραφες???

Μας έγραφες ότι ο χώρος αυτός θα γινότανε για σταθμός μεταφόρτωσης χωρίς να γνωρίζεις ότι ο χώρος αυτός είναι δασικός. Και οι διπλανοί ιδιοκτήτες του διπλανού οικοπέδου έχουν  οριοθετήση με σιδηροδοκούς , και ασπροκόκκινη πλαστική ταινία τα σύνορα του οικοπέδου τους.

Η μεγάλη ποσότητα των σκουπιδιών δημιουργήθηκε σε ένα βράδυ αρκετών δεκάδων τόνων και αρκετών νταλικών για την μεταφορά τους.

Δασική έκταση και μάλιστα ,που απαγορευότανε η ρίψη απορριμμάτων, διότι υπήρχε απαγορευτική πινακίδα!!!

Κατάλαβες Δαμαλίτη , ότι τα έκανε όλα μούσκεμα!!! και δεν ξέρεις πώς θα ξεμπλέξεις από αυτήν την ιστορία???

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙΣ ΣΕ ΕΛΕΓ ΧΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ???

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ !!!!

Και το χειρότερο το σημερινο που παρουσιάζεις την κοπελιά αυτή που σου έγραψε από το εικονοσκόπιο αυτά που έπρεπε να σου γράψει και να προσθέσω και εγώ τα εξής:

Ακου Δαμαλίτη η δημοκρατία δεν φοράει καπίστρια στους πολίτες της , εάν εσυ φοράς καπίστρι,  που σου φορέσανε καλά κάνεις και καλά να πάθεις <<ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΟΥ>>. 

Φιλικά σου έγραψα γράψε παραμυθάκια για γοργόνες λόγω επαγγέλματος για δρά κους. Το τι έκανε ο καθένας μας και τι παράταξη υποστηρίξαμε γούστο μας και καπέλο μας.

Γιατί πρέπει να σου ξαναυπενθυμίσω ότι έχεις και κάτι νταραβέρια με την δικαιοσύ νη!!!!!!Εκτός και εάν θέλεις να το παίξεις στην κοινωνία του δήμου Ερμιονίδας <<ο  μικρός ήρωας των κόμικς !!!>>, ή  όσο ζυγώνει ο καιρός που θα απομακρυνθείτε  από τον δήμο Ερμιονίδας σαν δημοτική Αρχή και αυτή η απομάκρυνση εσένα προσωπικά σε τρελαίνει!!!

Γι' αυτό το μόνο φάρμακο που υπάρχει είναι: Πήγαινε στον νέοεκλεγέντα δήμαρχο την δευτέρα 01 Σεπτεμβρίου το πρωί και ζητησέ του σκούπα/φαράσι και γίνε ο φανατικός εθελοντής του δήμου Ερμιονίδας!!!






Σταύρος.Α.Γεωργίου/Φούρνοι