eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών - Παραδοσιακών Αλιέων Ύδρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την ημέρα των Θεοφανίων στις 12.00 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Ερασιτεχνών – Παραδοσιακών Αλιέων Ύδρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για  δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την ίδρυση του Συλλόγου Αλιέων Ύδρας.
Η κοπή της πίτας έγινε στην αίθουσα Τέχνης και Συναυλιών «Μελίνα Μερκούρη»  του Δήμου Ύδρας, την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού της Αγίας Βαρβάρας π. Γεώργιος Βλαχόπουλος, παρουσία του Δημάρχου Ύδρας κ. Άγγελου Κοτρώνη, του.....

..... Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ Π. Μαρκαντώνη, των αντιδημάρχων κ. Λουκίας Λουλου - κ. Α. Σωτηρόπουλου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιπροσώπους των αρχών του νησιού, μελών του Συλλόγου Αλιέων και κ.α.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μ. Βούλγαρης ευχόμενος αλλά και θέτοντας το θέμα που έχει ανακύψει σχετικά με το λιμάνι της Ύδρας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερασιτέχνες  Αλιείς του νησιού, στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Άγγελος Κοτρώνης χαρίζοντας σε όλους τις ευχές του για την νέα χρονιά, ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι ο Δήμος είναι αρωγός στις προσπάθειες τους και συμπαραστάτης τους.

hydraspoliteia.blogspot.gr