eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ - ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ
''...Αυτός που έπραξε το ίδιο και πούλησε την αγροτική γη που κληρονόμησε ή αγόρασε, δεν συναινεί και αυτός στο έγκλημα που επικαλείται;;;
... Αυτά λοιπόν τα εξώδικα, αυτές οι αγοροπωλησίες στο Κουνούπι, αυτή η ανατομία ενός εγκλήματος στην Ερμιονίδα όπως μας την αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Καμιζής, για να εξιχνιαστεί (αυτή η ανατομία του εγκλήματος στην Ερμιονίδα), χρειάζεται η παρέμβαση ιατροΔΙΚΑΣΤΗ!!!...''

 ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή...
 --------------------------------------------------------------

Αγαπητοί συνδημότες,
 
Διαβάζοντας την επιστολή του Δημάρχου κ Καμιζή προς τον διαχειριστή του μπλοκ  <<Ερμιονίδα μας αρέσει δεν μας αρέσει>> κ. Σταμάτη Δαμαλίτη  με θέμα (… Πιθανόν με τα νέα δεδομένα να χρειαστεί διεύρυνση και προσθήκη στο κατηγορητήριο κατά των εγκλημάτων που κάποιοι συνεχίζουν να διαπράττουν ...)
Απόρησα... με αυτά τα γραφόμενα του Δημάρχου!!!!! Είπα, θα του φρεσκάρω εγώ την μνήμη του!!!!!! 
Θα τον βοηθήσω τον Δημήτρη Καμιζή να συγκεντρώσει τα νέα δεδομένα των <<εγκλημάτων>> που ψάχνει να βρει   

Θα τον βοηθήσω εγώ να τα προσθέσει στο κατηγορητήριο, που αυτός επικαλείται!!!!!

Στο κείμενο που αυτός ανάρτησε θα σταθώ και θα αναφέρω κατά λέξη την πρόταση του:
 ''...Όλοι οι ¨Έλληνες έχουν δικαίωμα να πωλούν δικά τους περιουσιακά στοιχεία και όχι άλλων, βέβαια όποτε θέλουν σε όποιους θέλουν φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες με όλους τους νόμιμους όρους και προϋποθέσεις...'' 

Αυτήν την αποκάλυψη ο Δήμαρχος κ. Καμιζής την έκανε ΜΕΤΑ το εξώδικο της εταιρείας Μαρούσι ΑΕ που έβγαλε στο Φώς ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αντωνόπουλος ΕΔΩ και αλλού.

 Μετά την αποκάλυψη της εταιρείας μέσα από το εξώδικο ότι ο κ. Δημήτρης Καμιζής πούλησε και αυτός αγρόκτημα στη θέση Κουνούπι το 2011 στην εταιρεία ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΕ Δήμαρχος Ερμιονίδας τότε όπως του καταλογίζει στο εξώδικο της η εταιρεία ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΕ 

«Ερμιονίδα μας αρέσει – δεν μας αρέσει»…


Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013
[...] Πιθανόν με τα νέα δεδομένα να χρειαστεί διεύρυνση και προσθήκη στο κατηγορητήριο κατά των εγκλημάτων που κάποιοι συνεχίζουν να διαπράττουν!!!

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτριος Καμιζής απαντά στους πιο κάτω προβληματισμούς μας...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
e-mail στο blog...
Δημήτρης Καμιζής  προς Εμένα     2:04 μ.μ.https://mail.google.com/mail/ca/u/0/images/cleardot.gif

Κύριε Δαμαλίτη,
Εγώ ό,τι έπρεπε να έχω κάνει, το έκανα. 
Πιθανόν με τα νέα δεδομένα να χρειαστεί διεύρυνση και προσθήκη στο κατηγορητήριο κατά των εγκλημάτων που κάποιοι συνεχίζουν να διαπράττουν. 
Μην περιμένετε βέβαια να απαντήσω σε αφελείς ερωτήσεις σχετικά με το αν έχω στερηθεί της δικαιοπρακτικής μου ικανότητος ή όχι. 
Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα να πωλούν δικά τους περιουσιακά στοιχεία και όχι άλλων βέβαια, όποτε θέλουν, σε όποιους θέλουν, φυσικά πρόσωπα ή εταιρείες, με όλους τους νόμιμους όρους και προϋποθέσεις.
Οι συκοφάντες κατά συρροή πρέπει κάποια στιγμή πλέον 
να απολογηθούν και όχι εγώ.
Για την υπόθεση λοιπόν αυτή δεν έχω να πω τίποτα άλλο. 
Ότι πρέπει να ειπωθεί, θα ειπωθεί σε άλλους χώρους και αίθουσες. 
Όποιος όμως θέλει να συνεχίσει προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,
 είτε επωνύμως είτε ανωνύμως, μπορεί να το πράξει 
για να υπάρχει και άφθονο υλικό... 

Δημήτρης Καμιζής
Δήμαρχος Ερμιονίδας


Αφού λοιπόν λησμόνησε τα γραφόμενα του στο άρθρο του ''ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ'' 

Αφού λησμόνησε πως αποκαλούσε τους συνδημότες μας που πούλησαν την περιουσία τους, τότε από την θέση του Δημάρχου Κρανιδίου.
Θα του τα υπενθυμίσω σήμερα εγώ τι έγραφε τότε και το τι έπραξε αυτός σήμερα!!!!!!!!!
Και τότε αγαπητοί συνδημότες θα βγάλετε εσείς τα συμπεράσματα σας για τα φιλολογικά λόγια περί σοσιαλισμού , περί συμφερόντων , περι ανατομίας εγκλημάτων και φιλολογικά λόγια στ΄όνομα του μεροκαματιάρη, του βιοπαλαιστή , των φτωχών και αδικημένων συμπολιτών μας...
Έγραφε λοιπόν τότε το 2001 ο κ. Καμιζής για τους συνδημότες μας κατά λέξη:
 ''προσωρινά γέμισαν οι τσέπες και τα βιβλιάρια''

Την στιγμή που το 2011 ο κ. Καμιζής γέμισε και αυτός τις τσέπες του και τα βιβλιάρια του πουλώντας αγροκτήματα στη θέση Κουνούπι  στην εταιρεία ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΕ, Δήμαρχος Ερμιονίδας τότε, Άκουσον ,  Άκουσον!!!

Πούλησε  και αυτός αγροτεμάχια σ’αυτήν την όμορφη Γή όπως την περιγράφει!
Πούλησε και αυτός κληρονομιές από πατέρα, μάνα ή από παππού και γιαγιά, όπως μας γράφει και για τους άλλους συνδημότες μας.  


Δεν μένει εκεί ο κ. Καμιζής, παρά συνεχίζει και πιο πέρα στο άρθρο του. 
Γράφει κατά λέξη:
 ''Οι άνθρωποι αυτοί είτε παρασύρθηκαν είτε εξαναγκάστηκαν να πουλήσουν την Γη τους μη έχοντας άλλη επιλογή''  
 Και συνεχίζει φίλε μου ο κ. Καμιζής, δίχως να κοκκινίσει….
Ασφαλώς υπάρχει ηθική αυτουργία για αυτό το έγκλημα   

Και ερωτώ εγώ τώρα, 
Αυτός που έπραξε το ίδιο και πούλησε την αγροτική γη που κληρονόμησε ή αγόρασε δεν συναινεί και αυτός στο έγκλημα που επικαλείται;;;   


Δεν είναι και αυτός ο Δήμαρχος κ. Καμιζής ηθικός αυτουργός στο έγκλημα που (κατά τα γραφόμενα του) έπραξαν οι συνδημότες μας που πούλησαν την αγροτική Γή;;;


Κι όμως φίλε μου, ψάχνει να βρει αλλού τους εγκληματίες και τους συκοφάντες που αυτός κατονομάζει στο άρθρο του.


Βλέπε αποσπάσματα από το φρεσκάρισμα του άρθρου του κ. Καμιζή το 2013

Πριν βγει το εξώδικο της εταιρείας ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΕ στο Φώς   

Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013
"Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ"

Αυτό το άρθρο σε τέσσερις ενότητες το είχα δημοσιοποιήσει τον
Μάιο του 2001.







Όλο το άρθρο κ. Καμιζή εδώ

Αυτά λοιπόν τα εξώδικα, αυτές οι αγοροπωλησίες στο Κουνούπι, αυτή η ανατομία ενός εγκλήματος στην Ερμιονίδα όπως μας την αναφέρει ο Δήμαρχος κ. Καμιζής, για να εξιχνιαστεί (αυτή η ανατομία του εγκλήματος στην Ερμιονίδα), χρειάζεται η παρέμβαση ιατροΔΙΚΑΣΤΗ !!!      



Δικαίωμα του κάθε πολίτη είναι να αποφασίζει αυτός και η οικογένεια του για την περιουσία τους, καλά έκαναν και πούλησαν οι συνδημότες μας, καλά έκαναν άλλοι και αγόρασαν σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει ο καθένας μας.

Επειδή λοιπόν εγώ ούτε κληρονόμησα ούτε μπόρεσα να αγοράσω και να πουλήσω πανάρχαια και πανέμορφη  Γή της Ερμιονίδας όπως την αναφέρει (στην ανατομία ενός εγκλήματος στην Ερμιονίδα), ο  Δήμαρχος κ Καμιζής.

Επειδή δεν γνωρίζω ούτε από αντικειμενικές αξίες, ούτε από εμπορικές αξίες, ούτε απο πληρεξούσια αγοροπωλησίας, αρμόδιο να ελέγξει σε βάθος τέτοιου είδους υποθέσεις, είναι μόνο το ΣΔΟΕ, δηλαδή μόνο το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος γνωρίζει και μπορεί ελέγξει τέτοιου είδους θέματα!


Εγώ για να φρεσκάρω μνήμες μας, είχα προκαλέσει πολλές φορές παλαιότερα ότι:
Θα έπρεπε όσοι έχουμε διατελέσει νυν και τέως Δήμαρχοι, απο μόνοι μας να ζητήσουμε τον έλεγχο από το ΣΔΟΕ για να ελέγξει τα περιουσιακά μας στοιχεία και ιδιαίτερα αυτά που αποκτήθηκαν και πουλήθηκαν κατά την Δημαρχιακή μας θητεία και τις καταθέσεις μας στις τράπεζες Ελληνικές, Ευρωπαϊκές και Υπερατλαντικές.

Εμείς οι πολιτικοί, πρώτοι πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα στους συνδημότες μας για να έχουμε τα μούτρα να τους ζητήσουμε την ψήφο τους και να μπορούμε να τους γράφουμε για την ''ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ''.


Με πράξεις και όχι με φιλολογικά, λογοτεχνικά, <<σοσιαλιστικά>> λόγια, που τα παίρνει ο αγέρας!!!

Θέλω να πιστεύω!!!! πως...
.... τα στοιχεία αυτά είναι επαρκή για να βρει ο κ. Καμιζής αυτούς τους κατά συρροή συκοφάντες που επικαλείται στην επιστολή του.
Μαζί και με αυτά τα ντοκουμέντα που σας παρέθεσα σήμερα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ο κ. Καμιζής για να ειπωθούν και να κατατεθούν ως πρόσθετα στοιχεία, σε άλλους χώρους και σε άλλες αίθουσες...

Όταν τα λόγια δεν συμβαδίζουν με τα έργα και τις πράξεις μας στην ζωή, τότε ο <<πολιτικός διασυρμός>> είναι μπροστά σου!
                             

Ανάργυρος Λεμπέσης

Δήμαρχος 
του τέως Δήμου Ερμιόνης