eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Νέα Δημοτική Παράταξη από τον Τάσο Λάμπρου: "Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας".

Περισσότερα στην εφημερίδα "Εικονοσκόπιο" που θα κυκλοφορήσει αυτή την Εβδομάδα...

"Μετά από 16 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, (με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου αλλά και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου), ζητώ συμμαχία με τους Δημότες της Ερμιονίδας,ώστε να δημιουργήσουμε μια νέα συλλογικότητα. Μια νέα Δημοτική Παράταξη".

Ο "κύβος ερρίφθη", (όπως όλα δείχνουν), για τον Τάσο Λάμπρου, ο οποίος μετά τη νέα Δημοτική Παράταξη ("Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας") που ανακοίνωσε, βαδίζει ολοταχώς-ως επικεφαλής της- προς την (τοπική) Δημοτική κάλπη του προσεχούς Μαΐου, ως υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας.
Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προς τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Αργολίδας, (το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου), μεγάλος απών ήταν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, για τον οποίο πάντως ο κ Λάμπρου τόνισε: "Πιστεύω ότι η σημερινή του απουσία, έχει να κάνει με ένα περιθώριο πρωτοβουλιών και ελευθερίας κινήσεων από την πλευρά του, προς εμάς".
Μάλιστα, ο κ. Λάμπρου, υπενθύμισε τη συνάντηση των στελεχών της νυν Δημοτικής Ηγεσίας ("Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας"), που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη, επισημαίνοντας: "ο κ. Καμιζής, έχει τοποθετηθεί ήδη από....... τον Οκτώβρη, για εν δυνάμει στήριξη και στην συγκεκριμένη παράταξη και σε συγκεκριμένα πρόσωπα".
Έσπευσε ωστόσο να διευκρινίσει ότι "η πορεία μας, είναι μια φυσική εξέλιξη της αυτοδιοικητικής και δημοτικής μας δράσης".
"Είναι φυσικό επακόλουθο" είπε χαρακτηριστικά.
"Ξεκινήσαμε κάποιοι από εμάς το 1999. 
Καλούμαστε να δώσουμε το παρόν, στις επικείμενες εξελίξεις. 
Να πορευθούμε και να διεκδικήσουμε μια προοδευτική πορεία για την Ερμιονίδα. Στόχος μας είναι ένα νέο ξεκίνημα".
Την ίδια στιγμή, ο κ. Λάμπρου, ανέφερε ότι ολοκληρώθηκε μια "συγκεκριμένη διαδικασία, (διερεύνησης σκέψεων, προθέσεων και απόψεων), που ξεκίνησε τον Αύγουστο 2013, μετά την δήλωση του κου. Καμιζή, ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος" και πρόσθεσε: "Έχουμε ως παρακαταθήκη, τις ιδέες μας, τις γνώσεις μας, τις εμπειρίες μας και τις μάχες που δώσαμε τα τελευταία χρόνια, τόσο στον (πρώην) Δήμο Κρανιδίου, όσο και στον Δήμο Ερμιονίδας.
Στην υπάρχουσα κοινωνική και οικονομική συγκυρία, δεν περισσεύει κανείς για τη δημιουργία μιας δυνατής συμμαχίας".

*Περισσότερα στην εφημερίδα "Εικονοσκόπιο" που θα κυκλοφορήσει αυτή την Εβδομάδα....

 επιμέλεια-ρεπορταζ:Εικονοσκόπιο - Μ.Ι