eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ... KAI ΣΥ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΔΑΠΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κ.ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΣΤΑ ''

  ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:

Διαβάζοντας το έγγραφο που έχει αποσταλεί απο την: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ, φέροντας μάλιστα και την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα κυρίου,ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ καταλαβαίνει ο καθένας μας τι συμβαίνει διότι το έγγραφο έχει ημερομηνία=Τρίπολη 15 -7-2013 και Αριθ.Πρωτ.31869/3604.

Αναρτητέα στο διαδίκτυο με Θέμα: Καταλογισμος δαπάνης σε βάρος του Αντιδημάρχου Ερμιονίδας κ.Σταύρου Κούστα με ένα σωρό διατάξεις  των νόμων επιβάλει καταλογισμό ευθύνης στο Αντιδήμαρχο του δήμου Ερμιονίδας κ.Σταύρο Κούστα να πληρώσει τα δύο μη νιάτκα μισθοδοσίας το ποσό των Τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα τριών ευρώ και ογδόντα λεπτών (3.253,80Ευρώ) ήτοι το σύνολο των αποδοχών που καταβλήθηκαν στο παρανόμως απασχολουμενο με δίμηνη απασχόληση(2-7-2012 έως1-9-2012 ως οδηγο τον κύριο τάδε για τους λόγους που αναφέρεται στο σκεπτικό της παρούσης.

Φυσικά ο εργαζόμενος ήδη εργαζότανε πριν την δίμηνη απασχόληση με σύμβαση που είχε προσληφθεί σαν οδηγός και γι΄αυτό η Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Δίοικησης ζητά τα λεπτά να πληρωθούν απο τον Αντιδήμαρχο του δήμου Ερμιονίδας.

Εδώ υπάρχουν πολλά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθουν απο τον άμεσο που είναι δήμαρχος του δήμου Ερμιονίδας και να ληφθούν ανάλογα μέτρα. 

Διότι αυτά τα πράγματα κάνουν ρεζίλι τον δήμο Ερμιονίδας και οι ψηφοφόροι του δήμου Ερμιονίδας δεν παίζουν.Ο κατήφορος όμως συνεχίζεται ,η ιστορία της επιβολής καταλογισμού δαπάνης σε βάρος του Αντιδημάρχου Ερμιονίδας!!!!.ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ?????

Γιατί απο την Διαύγεια του δήμου Ερμιονίδας ο δήμος Ερμιονίδας ,έχει ορίσει δικήγόρο την κυρία Χαροκόπου στην Αθήνα να υπερασπιστεί τον κύριο Αντιδήμαρχο και όπως όλοι γνωρίζουμε ,οι κύριοι -κύριοι δικηγόροι πληρώνονται δεν δουλεύουν τζάμπα .

Αρα λοιπόν τα έξοδα αυτά θα μετακυλήσουν σε εμάς που είμαστε πολίτες του δήμου Ερμιονίδας.

Ερωτησή μου λοιπόν:


α) Την συγκεκριμένη επαναπασχόληση του εργαζόμενου ο δήμαρχος του δήμου την ήξερε???? Τι θα κάνει τώρα???? Με υπεκφυγές ότι δεν ξαναπολιτεύομαι με τα δημαρχιακά δεν είναι σοβαρά !!!

β)Οι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημαρχεύουσας παράταξης του δήμου Ερμιονίδας τι λένε??? τι κάνουνε????
Ηδη ετοιμάζονται έντυπα με πλήρη και πληρέστατη αρθρογραφία θα την δεχθείτε αυτή την ιστορία έτσι στο ντούκου.

γ) οι κύριοι- κύριοι αρθρογράφοι και μπλόγκερς  γιατί δεν γράψατε τίποτα γιαυτή την ιστορία να ενημερώσετε τους συμπατριώτες σας όλους στον δήμο Ερμιονίδας??? Τι ενημέρωση τους κανετε???.ΟΙ κάθε λογής πρώιμη Εφημερίδα που εκδίδετε για ενεμέρωση των πολιτών μας γιατί δεν έγραψε τίποτα μήπως πήγατε να την κάνετε γαργάρα πάλι  μούγκα-στρούγκα.

δ) Γνωρίζει ο δήμος Ερμιονίδας την περαιτέρω στάση και τις απαιτήσεις του παρανόμως απασχολούμενου που χρησιμοποίησε με την δίμηνη απασχολησή του????

Ας μας απαντήσει κάποιος: πρώτα ο δήμαρχος- δεύτερο ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος-οι κ΄.σύμβουλοι της δημαρχεύουσας παράταξης-και βασικά τι θα πράξει η Αντιπολίτευση τώρα??? Φυσικά οι έταιροι αρθρογράφοι -μπλόγκερ και πρώιμα εντυπα το γνωρίζουμε θα συνεχίσουν να σφυρίζουν.

ΣΤΑΥΡΟΣ.Α.ΓΕΩΡΓΙΟΥ./Φούρνοι.