eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ
Σήμερα αφιερώνει ο ΜπαρδουνιΟτης

<<Χθές πραγματοποιήθηκε η πολυπόθητη και ιστορική συνάντηση μεταξύ του μεγάλου και της αταλάντευτης παράταξης του...Όλοι περίμεναν την τελεύταια λέξη απο το στόμα του Δημάρχου που <<έφερε στις πλάτες του>> τον άνεμο της αλλαγής , της ανάπτυξης , της ηθικής , της νομιμότητας , του νοικοκυριού και πάνω απ΄όλα που προστάτευσε το περιβάλλον και είχε ως κυριο μέλημα του την καθαριότητα , την αποκομιδή των σκουπιδιών και την προστασία της υγείας των δημοτών απο τα σκουπίδια.Αυτά βέβαια τα διαπιστώσαμε όλοι με τα μάτια μας, με τα αυτιά μας και με τα ρουθούνια μας!!!Κι όλοι προφανώς έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας.

Απ΄αυτή την συνάντηση μεταξύ αρχηγού και μελών της αταλάντευτης παράταξης βγήκε ο άσπρος καπνός.
 Εν τέλει ο επικεφαλής του αταλάντευτου συνδυασμού και της απαρτίας είπε το μεγάλο ΟΧΙ στα μέλη της παράταξης του.

Όπως διέρρευσε μετά απο αυτή την σύσκεψη ο μεγάλος τους δήλωσε συγκινημένος πως δεν θα ξανακατεβει για Δήμαρχος Ερμιονίδας!

Πάντως δεν αποσαφηνίστηκε στη χθεσινή συσκεψη κορυφής ποιός θα είναι ο αντικαταστάτης του μεγάλου και ποιον θα υποστηρίξει για αρχηγό ο μεγάλος.
Θα υποστηρίξει μέλος απο τα σπλάχνα της παράταξης του ή...
... αλλον υποψήφιο εκτός της Παράταξης του;

Υ.Γ:Ο αντ΄αυτού, ο 2ος στην ιεραρχία και εκλεκτός του Δημάρχου τι ρόλο θα παίξει σ΄αυτή την κούρσα της διαδοχής;Λέτε να πάρει το δαχτυλίδι αυτός;>>
 ΜπαρδουνιΟτης
καλή σας ακρόαση...