eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

''ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΒΟΡΙΑΔΑΚΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ''



''ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΒΟΡΙΑΔΑΚΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ  ΟΡΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ''

Ρεπορταζ για το Εικονοσκόπιο: Μίλτος Ιωαννίδης
 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ιστιοπλοϊκοί αγώνες για το "3ο Κύπελλο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Νοτιοδυτικής Ελλάδας OPTIMIST" που συνδιοργάνωσαν ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης και η Ε.Ι.Ο. Την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης κατέκτησε ο αθλητής του Ν.Ο. Ερμιόνης Γιάννης Κρινής.
Στους ιστιοπλοϊκούς αγώνες μετείχαν 19 αθλητές (από τον Ν.Ο. Ερμιόνης, τον Ν.Ο. Κοιλάδας και τον Ν.Ο. Νέας Επιδαύρου) οι οποίοι με σύμμαχο τον καλό καιρό, αγωνίστηκαν με...
 

 
....όρτσα τα πανιά, προκειμένου να ενισχυθεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ώστε οι εθελοντές του να συνεχίσουν το λειτούργημά που επιτελούν.

Οι διοργανωτές αφού έκαναν την συνολική αποτίμηση του διημέρου που διήρκεσαν οι αγώνες, δεσμεύτηκαν να συνεχιστούν τέτοιες πρωτοβουλίες (μια και «έχουν γίνει θεσμός»), έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν και στο αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν, προσδοκώντας παράλληλα σε αύξηση των συμμετεχόντων στις επόμενες διοργανώσεις.

Οι απονομές

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης κ. Γιάννης Κρητσωτάκης, ο αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Ευάγγελος Γουζούασης, ο πρόεδρος του Δ.Α.Κ. Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη» κ. Παναγιώτης Μπάζος, ο εκπρόσωπος του Ν.Ο Νέας Επιδαύρου κ. Παπαδιάς, ο πρόεδρος του Ν.Ο. Κοιλάδας κ. Ζάχος Πουρής, ο πρόεδρος του Ν.Ο. κ. Κωνσταντίνος Κατσουράνης, και ο πρόεδρος της επιτροπής των αγώνων κ. Νίκος Ταρσινός.

Οι νικητές

Κατηγορία αγοριών:

1.Κρινής Γιάννης -Ν.Ο. Ερμιόνης- (1ος γενικής κατάταξης)

2.Παπαμιχαήλ Νίκος -Ν.Ο. Ερμιόνης-

3.Κότσιου Ρομίνο Ν.Ο. -Νέας Επιδάυρου-

Αγόρια 11 Ετών:

1.Φιλιππάκης Χρήστος -Ν.Ο. Νέας Επιδαύρου (2ος γενικής κατάταξης)-

2.Καπερώνης Κων/νος -Ν.Ο. Νέας Επιδαύρου-

3.Καπερώνης Βασίλειος -Ν.Ο. Νέας Επιδαύρου-

Κατηγορία κοριτσιών:

1.Παπαδιά Αμαλία- Ν.Ο. -Νέας Επιδαύρου-

2.Φασιλή Ειρήνη -Ν.Ο. Κοιλάδας-

Κορίτσια 11 Ετών

1. Κατσουράνη Ερμιόνη- Ν.Ο. Ερμιόνης- (3η γενικής κατάταξης)

2. Δριβάλα Παντελίνα-Ν.Ο. Κοιλάδας-

3. Φιλιππάκη Μυρτώ -Ν.Ο. Νέας Επιδαύρου-



Ακόμη βραβεύτηκε και ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής του Ν.Ο. Ερμιόνης Σκούρτης Πέτρος.

Δηλώσεις:

Γιάννης Κρητσωτάκης (πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης): «Εκ μέρους της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης, θέλω να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες αθλητές που πήραν μέρος στο διήμερο των αγώνων καθώς και τον Ν.Ο. Ερμιόνης. Ο Ν.Ο. Ερμιόνης πρόσφερε και προσφέρει στον τόπο μας. Εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια διάθεση για προσφορά. Τα παιδιά εκτός από το ευγενές μήνυμα του αθλητισμού, έστειλαν και το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης που εκφράζει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός».



Κωνσταντίνος Κατσουράνης (πρόεδρος του Ν.Ο. Ερμιόνης): «Οι αγώνες αυτοί έγιναν για την ενίσχυση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Από τους συμμετέχοντες 19 αθλητές συγκεντρώθηκε το ποσό των 190 ευρώ. Ποσό με το οποίο και θα ενισχυθεί το ταμείο του ΕΕΣ στο Ναύπλιο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έδωσα τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν οι αγώνες. Εύχομαι να είναι πάντα πρωτοπόρα. Η Ιστιοπλοΐα έχει να τους προσφέρει πάρα πολλά».

Κώστας Κουτούβαλης (Εκπαιδευτής Ιστιοπλοΐας): «Ελπίζω να φιλοξενήσουμε και άλλους αγώνες στον τόπο μας. Ως Ν.Ο. Ερμιόνης προσπαθούμε για το καλύτερο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Θα θέλαμε οι αρμόδιοι να είναι κοντά μας στην πράξη. Μέλημα μας είναι το καλό του τόπου και το καλό των παιδιών της περιοχής μας. Έχει πολλά οφέλη ένα παιδί αν ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα. Μαθαίνει στρατηγική, μαθαίνει το πώς θα αντιμετωπίζει μόνο του τυχόν δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, και γενικότερα μαθαίνει πράγματα που θα του χρησιμεύσουν στην ζωή του».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα παιδιά του Ν.Ο. Ερμιόνης-μετά το πέρας της εκδήλωσης- έκαναν μια έκπληξη στον εκπαιδευτή τους Κώστα Κουτούβαλη, προσφέροντας του μια τούρτα για τα γενέθλια του.




το μέλος του Εικονοσκοπίου ο Δημοσιογράφος Mίλτος Ιωαννίδης...

ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS