eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''

'' ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ... ''
ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ - ΜΑΡΙΑ ΖΩΗ-ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι
και το κελί μας κόκκινο ουρανό...


Σήμερα αφιερώνει ο Αντώνης:
Μάτωσαν τόσο καιρό στ΄ όνομα της οικονομίας και της σπατάλης του Δήμου...Όταν τα λόγια τα ψέυτικα , τα μεγάλα , τα παχιά της θεωρίας συνάντησαν άδειες τσέπες και τις γέμισαν με λεφτά των δημοτών..
Ενώ το 1973 κάποιοι πάλεψαν για ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ -ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  στην Ερμιονίδα του 2011 κάποιοι παλεύουν για τις συκωταριές ...
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ..
Κάποιες άλλες γραφικές φιγούρες(που είχαν ασυλία απο το δήμο-γραφεία τύπου) με καταγγελτικό ύφος , με οδηγίες προς ναυτιλομένους και άλλα... 
.... παρόμοια αντιληπτά(προκαλώντας γέλιο) στο κόσμο πια,εκθέτουν και διασύρουν πρόσωπα με ονοματεπώνυμο δημοσιεύοντας επιστολές εσκεμμένα και με σκοπό!!! ώστε να κρύψουν τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση, να θολώσουν τα νερά ...Εν τω μεταξύ αυτοί οι ίδιοι, πολέμιοι αγωνιστές (της πεντάρας) κατά της δημοσίευσης των ανώνυμων επιστολών, δεν δημοσίευαν έως τώρα ανώνυμα κείμενα που δεν τους βολευαν! 

...Τώρα έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν το είχε δημοσιεύσει κανένας εμφανίσθηκε ο αμόρφωτος καλοθελητής!!!για να πετύχει το σκοπό του ...Να εκθέσει, αυτούς τους ανθρώπους(κάτι που ήθελε τόσο καιρό αλλα δεν μπορούσε όπως έλεγε δεξιά κι αριστερά) με τέτοιο τρόπο ωστε να την βγάλει και λάδι!!
Όμως στη ζωή πάντα υπάρχει η θεία δίκη και ένα θείο Χέρι που σηκώνεται σε στενά κι αποκαλύπτονται όλα!Σύντομα θα πάρει μέρος ξανά το Χέρι του θεού και θα βάλει στη θέση τους αυτούς που πρέπει  !

Υ.Γ:Να δούμε βέβαια πως και αν θα πράξουν τα νόμιμα οι θιγόμενοι.... προς τους αμόρφωτους καλοθελητές που τα δημοσίευσαν και τα βλέπουν μέχρι και στην Ιαπωνία..
Αν δεν τα πράξουν;;;; πάει αλλού η δουλειά!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ

''ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ''